ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Eκλογές 2019: Tα μέχρι στιγμής αποτελέσματα – Πόσες έδρες παίρνουν τα κόμματα

Eκλογές 2019: Tα μέχρι στιγμής αποτελέσματα – Πόσες έδρες παίρνουν τα κόμματα

Τη δική τους μάχη, τη μάχη του σταυρού, έδωσαν ανά την Ελλάδα οι υποψήφιοι βουλευτές στις εθνικές εκλογές 2019.

Η Singular Logic ενσωματώνει σταδιακά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και τους σταυρούς των υποψηφίων βουλευτών. Προς το παρόν και μέχρι να ενσωματωθούν τα τελικά αποτελέσματα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο και οι ανατροπές θεωρείται ότι είναι… μέχρι το παιχνίδι.

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ αναρτώνται σταδιακά οι σταυροί των υποψηφίων βουλευτών και η διαδικασία για να εντοπίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν είναι πολύ απλή. Μπορείτε εύκολα να τους δείτε εδώ.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών 2019
Με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών , με την ενσωμάτωση στην επικράτεια να ανέρχεται στο 43,59%, τα κόμματα του Κυριάκου Βελόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη μπαίνουν στη Βουλή, ενώ αντιθέτως η Χρυσή Αυγή μένει εκτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic για το τελικό αποτέλεσμα, η ΝΔ αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστό 39,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,6%, με το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση με ποσοστό 8,3%.Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν πώς τελικά θα διαμορφωθεί η κατάσταση με τα ποσοστά όλων των κομμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.