ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποτελέσματα για Β2 Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Εκτός Κουρουμπλής, Γιακουμάτος, Καρχιμάκης

Αποτελέσματα για Β2 Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Εκτός Κουρουμπλής, Γιακουμάτος, Καρχιμάκης

Στη μάχη του σταυρού οι βουλευτές των κομμάτων στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, εξελίσσεται σε θρίλερ η βραδιά για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Μιχάλη Καρχιμάκη του ΚΙΝΑΛ.

Στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει τέσσερις έδρες και έως αυτή τη στιγμή προηγούνται σε σταυρούς οι Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με ελάχιστους σταυρούς διαφορά από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Στην ίδια περιφέρεια η ΝΔ κερδίζει τρεις έδρες, με τη μάχη του σταυρού να κρίνεται ψήφο την ψήφο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ως επιλογή την εν λόγω εκλογική περιφέρεια (άγνωστο αν θα την επιλέξει τελικά) και από κει και πέρα γίνεται μάχη: Προηγείται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με διαφορά, αλλά στη συνέχεια έπονται με πολύ μικρές διαφορές (κάτω των 100 ψήφων) οι Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιάννης Λοβέρδος και Δημήτρης Καλογερόπουλος! Εκτός μένει ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος.

Βουλευτές εκλέγουν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25. Οι πρώτοι σε σταυρούς
Στην ίδια περιφέρεια, εκλέγει βουλευτή και το ΚΚΕ με ποσοστό 8,62%, με τον γγ του ΚΕ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα να έχει επιλέξει την Β2 Δυτικής Αττικής. Σε περίπτωση που δεν επιλέξει αυτή την περιφέρεια, στη βουλή θα εκλεγεί ο Γιάννης Πρωτούλης.

Τέταρτο στην Β2 Δυτικής Αττικής κατατάσσεται το ΚΙΝΑΛ με 6,02% και έτσι εκλέγει έναν βουλευτή. Για την ώρα, ο σταυρός προτίμησης ευνοεί την Νάντια Γιαννακοπούλου που βρίσκεται 500 ψήφους μπροστά από τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Με ποσοστό 4,27%, βουλευτή στην Δυτική Αττική εκλέγει και το ΜέΡΑ25, με τον Κρίτωνα Αρσένη να εκλέγεται για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών
Με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών , με την ενσωμάτωση στην επικράτεια να ανέρχεται στο 81,66%, τα κόμματα του Κυριάκου Βελόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη κερδίζουν 10 και 9 έδρες, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic για το τελικό αποτέλεσμα, η ΝΔ αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστό 39,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,6%, με το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση με ποσοστό 8,3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών θα δείξουν και κατά πόσο τελικά η Χρυσή Αυγή θα μπει στη Βουλή, με τις προβλέψεις πάντως να δείχνουν ότι δεν θα τα καταφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.