Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στη Βουλή

Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στη Βουλή

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. Ποιοι όμως τα κατάφεραν;

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Βουλευτής εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διευθυντής προγράμματος και ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι πρότινος στον ΘΕΜΑ 104,6, προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, που μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» Δημήτρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.