ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι βουλευτές που εκλέγονται στο νομό Χανίων – Η ΝΔ πήρε τρεις έδρες

Αυτοί είναι οι βουλευτές που εκλέγονται στο νομό Χανίων – Η ΝΔ πήρε τρεις έδρες

Τρεις έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία στο νομό Χανίων παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος σε σταυρούς στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Στο 82,27% της ενσωμάτωσης των σταυρών για τους υποψηφίους, για τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται βουλευτές η Ντόρα Μπακογιάννη με 13.084 ψήφους, ο Μανούσος Βολουδάκης με 10.502 και ο Βασίλης Διγαλάκης με 5.776 ψήφους, ενώ εκτός έμειναν οι Δημήτρης Φραγκάκης, Ιωάννης Κασελάκης και Χριστίνα-Ελβίρα Στασινού. Για τον ΣΥΡΙΖΑ τη μία έδρα καταλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης με 31.644 ψήφους και εκτός έμειναν οι Γιώργος Σταθάκης, Ευαγγελία Βαγιωνή, Μιχάλης Χαιρετάκης, Κατερίνα Μανιμανάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, κανένα από τα άλλα κόμματα δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή στα Χανιά στις φετινές εκλογές. Μετά την ΝΔ (34,05%) και τον ΣΥΡΙΖΑ (37,35%), ακολούθησαν στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στο νομό το ΚΙΝΑΛ (6,54%), το ΚΚΕ (5.02%), το ΜεΡΑ25 (4.85%) και η Ελληνική Λύση (3,12%). Χαμηλά ποσοστά κατέγραψαν η Χρυσή Αυγή, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ενωση Κεντρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει και τις τέσσερις έδρες του νομού Χανίων με βουλευτές τους Σταθάκη, Πολάκη, Βαγιωνάκη και Μπαλωμενάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.