ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποιοι δημοσιογράφοι εκλέγονται στη νέα Βουλή – Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του σταυρού

Ποιοι δημοσιογράφοι εκλέγονται στη νέα Βουλή – Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του σταυρού

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι που έπεσαν στη «μάχη» του σταυρού στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κάποιοι περισσότερο προβεβλημένοι και κάποιοι λιγότερο, αρκετοί όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην Βουλή.

Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που είχε απολυθεί έπειτα από ένα σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Τσίπρα, Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκλέχθηκε 6ος στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 25. 000 ψήφους.

Στην ίδια περιφέρεια εκλέχτηκε με την Νέα Δημοκρατία και η Φωτεινή Πιπιλή με κάτι παραπάνω από 19.000 ψήφους.

Με την Νέα Δημοκρατία εκλέχτηκε και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος στον Β’ βόρειο τομέα Αθηνών με 31.000 ψήφους σχεδόν.

Στον Β τομέα Αθηνών εκλέχθηκε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με 24.000 ψήφους περίπου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος εκλέχθηκε στον Νότιο τομέα Αθηνών με σχεδόν 15.000 ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας εκλέχθηκε επίσης στην Α’ Θεσσαλονίκης με σχεδόν 37.000 ψήφους.

Και ο Σίμος Κεδίκογλου εκλέχθηκε στην Εύβοια με σχεδόν 12.000 ψήφους. Και ο Ιωάννης Ανδριανός εκλέχθηκε στην Αργολίδα.

Στην Β’ Πειραιώς εκλέχθηκε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με 13.000 ψήφους. Στον Νότιο τομέα εκλέχθηκε και η Σοφία Βούλτεψη με σχεδόν 27.000 ψήφους, ενώ από την ίδια περιφέρεια εκλέχθηκε και η Άννα Καρμανλή με σχεδόν 30.000 ψήφους.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέχθηκαν οι Νίκος Φίλης στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 18.000 ψήφους, στην Β’΄Θεσσαλονίκης η Θεοδώρα Αυγέρη με σχεδον 11.00 ψήφους.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με 14.000 ψήφους.

Ο Χρήστος Γιαννούλης εκλέχθηκε και αυτός. Και ο Γιώργος Βαρεμένος στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας με σχεδόν 12.000 ψήφους.

Και ο Νάσος Αθανασίου στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με σχεδόν 12.000 ψήφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το ΚΚΕ πέρασε η Λιάνα Καννέλη στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 9.000 ψήφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.