Τελικό αποτέλεσμα – Ο Δημοσθένης Βεργής δεν βρήκε ούτε την ψήφο του! (φώτο)

Τελικό αποτέλεσμα – Ο Δημοσθένης Βεργής δεν βρήκε ούτε την ψήφο του! (φώτο)

Ένα από τα παράδοξα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι το τελικό αποτέλεσμα του κόμματος του Δημοσθένη Βεργή που δεν πήρε ούτε μια ψήφο.

Όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε το κόμμα του και στα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών καταλαμβάνει την τελευταία θέση, από τα 21 κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές, με μηδενικό αποτέλεσμα.

Η μοναδική λογική εξήγηση για αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι μάλλον ο Δημοσθένης Βεργής για κάποιο λόγο δεν τύπωσε ψηφοδέλτια, που είναι ευθύνη του κάθε κόμματος να κάνει, κι έτσι οι «Οικολόγοι Έλληνες» είναι το μοναδικό κόμμα από τα 21 που δεν πήρε ούτε μία ψήφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.