Την έδρα στη Β΄Αθηνών κρατά ο Κ.Μητσοτάκης – Στη Βουλή μπαίνει ο Γ.Τραγάκης

Την έδρα στη Β΄Αθηνών κρατά ο Κ.Μητσοτάκης – Στη Βουλή μπαίνει ο Γ.Τραγάκης

Την έδρα στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών επιλέγει να κρατήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη απόφαση του νέου πρωθυπουργού ήταν κάτι που θεωρείτο σίγουρο, καθώς εκλεγόταν παραδοσιακά στη Β’ Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μάλιστα, είχε αναφέρει ότι αισθάνεται βουλευτής Β’ Αθηνών.

Ως εκ τούτου μένει εκτός ο πρώην υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος. Αν επέλεγε την Β΄ Πειραιά, τότε θα την “πλήρωνε” ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου Γιάννης Τραγάκης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν υποψήφιος στην Αχαΐα, στην Ανατολική Αττική και στη Λάρισα. Στην Αχαΐα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές, μέχρι στιγμής αυτοί είναι οι Αλέξης Τσίπρας, Σία Αναγνωστοπούλου και Κωνσταντίνος Μάρκου. Αν δεν κρατήσει την έδρα στο νομό ο Αλέξης Τσίπρας, θα πάρει το εισιτήριο για την Βουλή ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Δεν κράτησε πολύ η αγωνία του Βασίλη Κεγκέρογλου και της Τόνιας Αντωνίου, σχετικά με το ποιος από τους δύο θα βρεθεί στα βουλευτικά έδρανα του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, προκειμένου να τον συγχαρεί και να τον διαβεβαιώσει πως η έδρα του Ηρακλείου είναι δική του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται να αποφάσισε ότι θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται εκτός Κοινοβουλίου η Τόνια Αντωνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.