ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η γκαντεμιά του υπουργείου Πολιτισμού – Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη

Η γκαντεμιά του υπουργείου Πολιτισμού – Κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη

Από τον Ξυδάκη ως την Ζορμπά, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού διεκδίκησε τους σταυρούς των ψηφοφόρων, αλλά δεν κατόρθωσε να μπει στη νέα Βουλή.

Είναι αξιοπερίεργο και αν δεν αποτελεί σύμπτωση, τότε σίγουρα είναι ενδεικτική της εικόνας και του αποτυπώματος που άφησαν στην ελληνική κοινωνία οι υπουργοί Πολιτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ολοι τους διεκδίκησαν την εκλογή τους στο κοινοβούλιο. Ο Νίκος Ξυδάκης, ο πρώτος υπουργός Πολιτισμού, ουσιαστικά υπό τον υπουργό Παιδείας τότε Αριστείδη Μπαλτά, αν και προβεβλημένος, με έντονη παρουσία στα ΜΜΕ και με τον ρόλο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να εκλεγεί από τον πέρασε σε σταυρούς η γνωστή από το Fame Story τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου. Αποτελεί οπωσδήποτε έκπληξη.

Επίσης δεν εξελέγη ο Αριστείδης Μπαλτάς που τον διαδέχθηκε και έμεινε στην ιστορία του ΥΠΠΟ για την επιλογή του Γιαν Φαμπρ στη διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών (παραιτήθηκε μετά την κατακραυγή), ούτε η Μυρσίνη Ζορμπά και ο Κώστας Στρατής υφυπουργός ως χθες στο Υπουργείο. Οσο για τη Λυδία Κονιόρδου που διαδέχθηκε τον κύριο Μπαλτά και παρέδωσε τη θέση της στην Μυρσίνη Ζορμπά, αυτή δοκιμάστηκε στον στίβο των Ευρωεκλογών και δεν εξελέγη, καθώς την προσπέρασε μεταξύ άλλων ο συνάδελφός της ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λυδία Κονιόρδου είναι όμως η μόνη που δεν πρέπει να ανησυχεί αφού, κατέχει τη θέση του Προέδρου στην Κέντρο Πολιτσμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου και διορίστηκε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.