Στα «μαχαίρια» Ε.Τσακαλώτος και Α.Λοβέρδος on air: «Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση» – «Είστε ο χορηγός της ΝΔ»

«Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», είπε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τσακαλώτου

Στα «μαχαίρια» Ε.Τσακαλώτος και Α.Λοβέρδος on air: «Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση» – «Είστε ο χορηγός της ΝΔ»

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ανδρέας Λοβέρδος «σφάχτηκαν» στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (1.6.2023), όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «τον βασικό χορηγό του 41% της ΝΔ» στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, στο πλατό του ΣΚΑΪ βρέθηκαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, με τα αίματα να «ανάβουν» μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Αναλύοντας το πρόγραμμα και τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «δεν δώσαμε αρκετή ιδεολογική μάχη με τη ΝΔ. Δεν πείσαμε τους πολίτες ότι έχουμε κάποιες αξίες», με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντάει ότι «έχουμε μπροστά μας μία εκλογική μάχη».

«Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Θέλουμε μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», είπε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τσακαλώτου με την κουβέντα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο βασικός χορηγός του 41% της ΝΔ στις περασμένες εκλογές.

«Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και αναφέρθηκε στην «αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ», με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να γελάει και να απαντάει ότι «δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», ρώτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απάντησε πως «είστε ο χορηγός της ΝΔ. Δεν τους ακούει κανείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.