Ελληνική Λύση: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η Τουρκία για την σύλληψη του Γ.Βαρυθυμιάδη»

Ελληνική Λύση: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η Τουρκία για την σύλληψη του Γ.Βαρυθυμιάδη»

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Ελληνική Λύση, απαιτεί την άμεση λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας και την παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών για την απελευθέρωση του Προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΟΕ) Γιώργου Βαρυθυμιάδη, ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές.

«Για την σύλληψη και παράνομη κράτηση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΟΕ) Γιώργου Βαρυθυμιάδη από τις τουρκικές αρχές»

Σε ένα νέο παραλήρημα ναζιστικού τύπου, η Τουρκία συνέλαβε τον πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΟΕ) κ. Γιώργο Βαρυθυμιάδη. Οι τουρκικές Αρχές τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, πριν μεταβεί προς την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα ώστε να παραστεί στην Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Η Ελληνική Λύση εκφράζει την οργή της για τον συνεχή, ανελέητο διωγμό των Ελλήνων του Πόντου και καλεί άμεσα το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση του Έλληνα πολίτη και την παραδειγματική τιμωρία της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.