ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση Ελληνικής Λύσης κατά κυβέρνησης για το κατέβασμα λογαριασμών αντιπάλων από social: «Εσείς βρίσκεστε από πίσω»!

Επίθεση Ελληνικής Λύσης κατά κυβέρνησης για το κατέβασμα λογαριασμών αντιπάλων από social: «Εσείς βρίσκεστε από πίσω»!

Η Ελληνική Λύση κατονομάζει τη Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη για το «κατέβασμα» των λογαριασμών του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και του Γραφείου Τύπου μετά από την αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του Κυριάκου Βελόπουλου στο Τwitter.

Σε μία στιγμή που η Ελληνική Λύση έχει παρουσιάσει αύξηση των ποσοστών της (6-8% την εμφανίζουν οι κανονικές δημοσκοπήσεις) φαίνεται ότι το σύστημα την κτυπά με όση δύναμη διαθέτει.

Μετά την αναστολή των προσωπικών λογαριασμών του προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου @velopky και @kyriakosvel ήρθαν και οι αναστολές των κομματικών λογαριασμών.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι: «Η φίμωση του λόγου είναι φασιστική νοοτροπία και όποιος έχει τέτοιες νοοτροπίες και προβαίνει σε τέτοιες πράξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση αντιδημοκράτης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως παρά τον βρώμικο πόλεμο της ΝΔ θα συνεχίσει να προχωρεί σε αποκαλύψεις».

Είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται σε επίσημη ανακοίνωση ενός κόμματος ότι η κυβέρνηση και η ΝΔ βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο που δέχονται κόμματα και ΜΜΕ που αντιτίθενται σε αυτήν και την πολιτική της από τα λεγόμενα social media (Twitter, Facebook, Google κλπ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, καθώς μέσα στο Μαξίμου υπάρχει ειδική ομάδα με απ’ευθείας επικοινωνία με τα συγκεκριμένα social media και ειδικότερα με τους υπευθύνους στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.