Κ.Βελόπουλος από την Βουλή: «Η φράση και μόνο Ανεξάρτητες Αρχές είναι ύβρις στην ελληνική γλώσσα»

Κ.Βελόπουλος από την Βουλή: «Η φράση και μόνο Ανεξάρτητες Αρχές είναι ύβρις στην ελληνική γλώσσα»

Σκληρές ήταν οι δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου από το βήμα της Βουλής και αναφέρθηκε σε όλη την επικαιρότητα.

“Κυρίες και κύριοι θα ξεκινήσω με το νομοσχέδιο. Η φράση και μόνο Ανεξάρτητες Αρχές είναι ύβρις στην ελληνική γλώσσα. ΟΙ υπεύθυνοι τοποθετούνται από την κυβέρνηση. Θα πείτε βέβαια ότι αυτό γίνεται βάσει του συντάγματος, που όμως το ψηφίζουν τα κόμματα. Πόσο ανεξάρτητη είναι μία Αρχή όταν τα μέλη της διορίζονται από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ κλπ; Στην Ελλάδα οι Ανεξάρτητες Αρχές υπολογίζονται περίπου στις 37, ενώ κατά το Σύνταγμα θα έπρεπε να είναι 5.

Αν λοιπόν έχουμε 37 Ανεξάρτητες Αρχές γιατί πρέπει να έχουμε 55 υπουργούς; Λέει λοιπόν το ν/σ ότι μια Ανεξάρτητη Αρχή μπορεί να προχωρήσει στη σύναψη δημοσίων συμβάσεων, να μισθώνει κτήρια για 40 χρόνια, να απασχολεί 250 εργαζομένους, να μοιράζει χιλιάρικα σε πρόσωπα και στο τέλος να μην γνωρίζουμε πού έχουν πάει τα χρήματα αυτά. Ναι είναι ευρωπαϊκή οδηγία, αλλά κύριοι υπάρχουν κι άλλες ευρωπαϊκέςε οδηγίες που όμως δεν τις εφαρμόζετε. Εφαρμόζετε αντίθετα όλα τα στρεβλά, αδιανόητα και παράλογα. Να πω στην κυβέρνηση, που μάλλον δεν το γνωρίζει, ότι υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας.

Μια ανεξάρτητη αρχή δεν μπορεί να επιβάλει πρόστιμα χωρίς να τηρείται η αρχή της αναλογικότητας. Το ίδιο συμβαίνει και με το ΕΣΡ. Έτσι βλέπουμε να πληρώνει ο ΣΚΑΪ πρόστιμο 15.000 ευρώ και ένα επαρχιακό κανάλι να πληρώνει πρόστιμο 50.000 ευρώ! Η Γερμανία, που έχει 80 εκατ. πληθυσμό δεν έχει τόσες Ανεξάρτητες Αρχές όσες έχει η Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό; Πόσους ακόμα πρέπει να διορίσει, πρέπει να βολέψει η ΝΔ ώστε συστήνει ασύστολα Ανεξάρτητες Αρχές; Έχετε αυξήσει τον τελευταίο χρόνο τους μετακλητούς στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Δεν πληρώνετε εσείς. Όχι. Δεν πληρώνει η ΝΔ, η οποία δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα δάνειά της. Πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Πάμε στα ραφάλ. Απορώ με το θράσος της ΝΔ. Πριν από ένα χρόνο εγώ από αυτό το βήμα επέμενα ότι πρέπει να πάρουμε τα ραφάλ, αλλά αυτό το κιτς της εκμετάλλευσης με την κομματική σφραγίδα αεροπλάνων που πληρώνει ο ελληνικός λαός ήταν εξόφθαλμο. Πλήρωσε ο λαός και καλά κάνατε και πήρατε τα ραφάλ, αλλά δεν μπορούν τα μαχητικά αεροσκάφη να γίνονται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης. Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός. Το θέμα είναι, έχετε την πολιτική βούληση να καταρρίψετε τουρκικά drones που ίπτανται στον ελληνικό εναέριο χώρο. Αυτό λείπει. Αλλά δεν έχετε την πολιτική βούληση γιατί είστε φοβικοί. Πάντα ήσασταν.

Και πάμε στην οικονομία. Έχουμε δημοσιονομικό έλλειμα στο 10% ΑΕΠ, εμπορικό έλλειμα πάνω από 30%, ασφαλιστικό έλλειμμα στα ύψη,δίδυμα ελλείμματα, δημόσιο χρέος στο 200% του ΑΕΠ, ιδιωτικο χρέος ρεκόρ και εσείς επαίρεστε ότι τα πάτε καλά; Έχετε αντιληφθεί τα νούμερα του ισολογισμού του ελληνικού κράτους; Αν τα έχετε καταλάβει τότε φαίνεται ότι είστε γνώστης της ιστορικής κυβίστησης. Αυτό όμως οδηγεί σε νέο μνημόνιο, το οποίο έρχεται και είναι αποτέλεσμα των δικών σας κακών επιλογών. Δεν γεννιέται μόνο του το μνημόνιο. Αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και 40 χρόνια δεν μπήκατε ποτέ στην λογική της παραγωγής πλούτου.

Και βγαίνει ο κ. Σταϊκούρας και αδειάζει τον κ. Γεωργιάδη από τηλεοράσεως 5 ή 6 φορές. Γιατί ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρέπει κάτι να κάνουμε με τον ΦΠΑ και βγήκε ο κ. Σταϊκούρας και είπε ότι πρέπει να μαζευτούμε. Από την άλλη να σας πω ότι με δανεικά δεν μπορείς να κάνει πολιτική. Πολιτική κάνει με την παραγωγή. Πρέπει να αλλάξουμε παραγωγικό μοντέλο.

Τα δανεικά τα παίρνετε από την Ε.Ε. δίνετε επιδόματα 500 ευρώ στους πολίτες, τους ξεγελάτε αλλά δεν παράγετε πλούτο. Και δεν τους λέτε ότι θα πρέπει αυτά τα χρήματα να τα επιστρέψουν με τόκο. Έτσι θα κυβερνάτε; Με δανεικά και με δημοσκοπήσεις; Σήμερα δανειζόμαστε με 1,83% επιτόκιο ενώ πέρυσι δανειστήκαμε με 0,8%. Αν μας πάει σε δημοσιονομική πειθαρχία η Ε.Ε. έχουμε τελειώσει. Και το εννοώ αυτό που λέων. Με μια μικρή αύξηση των επιτοκίων θα έχουμε χάος. Και θα έρθει σύντομα γιατί δεν κάνατε τίποτα εδώ και 2,5 χρόνια.

Θα σας φέρω ως παράδειγμα το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον». Μα είστε σοβαροί; Είναι τόσο σημαντικό να αγοράσουμε ψυγεία από την Γερμανία; Δίνετε επιδότηση. Εμείς βεβαίως δεν παράγουμε ούτε ψυγεία ούτε φωτοβολταϊκά. Δίνετε τα λεφτά και ο πολίτης θα τα δώσει πίσω στην Γερμανία. Γιατί επιδοτείτε την βιομηχανία της Γερμανίας και χαίρεστε; Απορώ με την λογική σας. Αυξάνετε το εμπορικό έλλειμμα και επιμένετε ότι δεν πρέπει να γίνει μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, γιατί λέτε ότι θα εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός. Μα ο προϋπολογισμός έχει ήδη εκτροχιαστεί. Εδώ και χρόνια. 9 στα 10 επιλέξιμα υλικά για το «εξοικονομώ» είναι εισαγόμενα.

10 στις 10 συσκευές είναι εισαγόμενες. Δανειζόμαστε απλώς και μόνο για να ταΐσουμε την γαλλική πολεμική βιομηχανία με τα ραφάλ, την γερμανική πολεμική βιομηχανία με τα υποβρύχια, την αμερικανική με τα αεροσκάφη. Έχουμε γίνει δούλοι της Γερμανίας και του εξωτερικού. Δεν πάει άλλο αυτό με την οικονομία. Μόνη λύση είναι η πρόταση μας: Χρειάζεται παραγωγή πλούτου. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Είστε η κυβέρνηση που οδηγείτε την Ελλάδα σε ναυάγιο. Ο πρωθυπουργός με τον κ. Δένδια ακύρωσαν τις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ έχουμε ενεργειακό πρόβλημα. Ο κ. Γεωργιάδης μας έλεγε από το βήμα της βουλής ότι η ακρίβεια θα πήγαινε μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν μας είπε βέβαια ποια Χριστούγεννα προβλέπεται να τελειώσει. Θα είναι του 2023; Του 2030; Μόνο για εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου προβλέπεται ότι θα πληρώσουμε 8,5 δις ευρώ. Και απορώ γιατί δεν ανοίγετε τους λιγνίτες για την παραγωγή ενέργειας; Έτσι θα μπορέσετε να δώσετε φθηνή ενέργεια όχι μόνο στον πολίτη, αλλά και στον βιομήχανο, τον βιοτέχνη, τον αγρότη. Αντί γι’ αυτό ΄όμως εσείς θα ξανα-δανειστείτε για να πληρώσετε! Έχετε γίνει ο καλύτερος δανειολήπτης της Ευρώπης αλλά και ο πιο αφερέγγυος, γιατί ούτε τα δικά σας δάνεια δεν μπορείτε να πληρώσετε.

Ήρθε ο πρωθυπουργός από την Γλασκώβη και δεν είπε τι συζητήθηκε στην σύνοδο κορυφής. Όμως τον άδειασε ο επίτροπος ενέργειας, ο οποίος είπε ότι το φυσικό αέριο είναι η γέφυρα για να πάμε σε άλλες μορφές ενέργειας και ότι η πυρηνική ενέργεια είναι οικολογική ενέργεια. Γιατί εμείς αυτό σας έχουμε προτείνει και επιμένουμε γιατί εμείς είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.

Και με ενοχλεί ότι υπάρχει μεθόδευση συμβιβασμού και ηττοπάθεια από ανθρώπους με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν θα προχωρήσει σε εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που διαθέτουμε. Μετά από μερικές ημέρες αποκαλύπτεται το non paper των Αμερικανών με τον οποίο αποδεικνύεται ότι τερματίζεται η αμερικανική στήριξη στο σχέδιο του αγωγού East Med. Η Ελληνική εξωτερική πολιτική υπέστη μεγάλη ήττα από την περιοχή της Κύπρου και του Ισραήλ μέχρι τα Βαλκάνια και την Ιταλία με τον αγωγό.

Γιατί ο Χαφτάρ ζήτησε από το Ισράηλ να γίνει διττός αγωγός ένας προς Τουρκία και ένας προς Αφρική. και την ίδια ώρα ο κ. Ιωακειμίδης του ΕΛΙΑΜΕΠ με άρθρο προτρέπει να μην σπαταλά η χώρα άδικα πόρους αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Τουρκία. Είναι η γνωστή πεπατημένη οδός του ΕΛΙΑΜΕΠ, του ανθελληνικού ινστιτούτου. Επίσης ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο κ. Ανδρουλάκης, έχει δηλώσει ότι είναι πρόεδρος του νέου Ελσίνκι. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για Χάγη. Όλοι θέλετε τα ίδια. Μα αν θέλουμε να μιλήσουμε για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ πρέπει να πάμε στο δικαστήριο του Αμβούργου που είναι το μόνο αρμόδιο. Και τώρα λέτε ότι η Τουρκία βάσει νερό στο κρασί της.

Η Ελλάδα έχει δικό της πετρέλαιο και δικό της φυσικό αέριο και εσείς επιτρέψατε να γίνουμε υπόδουλοι των Αμερικανών. Δώσατε μια τεράστια βάση στην Αλεξανδρούπολη και τώρα ο Μπάϊντεν αποδείχθηκε ότι είναι φιλότουρκος, ενώ εσείς μας λέγατε ότι ήταν φιλότουρκος ο Τραμπ. Μα οι Αμερικανοί ήταν πάντα φιλότουρκοι. Και στο κόλπο είναι και οι Έλληνες εφοπλιστές που ήξεραν ότι δεν θα γινόταν ο αγωγός East Med, αλλά στόχος από την αρχή ήταν να προωθηθεί το αμερικανικό σχιστολιθικό αέριο. Αυτό είναι μια βρώμικη ιστορία που γνώριζαν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Να σας θυμίσω ότι όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ο Ομπάμα στις δηλώσεις του είχε αναφερθεί στο προσφυγικό και στον ενεργειακό. Όπου ενεργειακό ήταν ο αγωγός East Med.

Απαιτείται οικονομικός πατριωτισμός για το σύνολο των προβλημάτων της κοινωνίας. Και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί όσο στην εξουσία βρίσκεται ο κρατικοδίαιτος παρασιτικός νεποτισμός. Δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα έτσι.

Θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε την Silver Economy στην χώρα μας. Είναι πρόταση για δημιουργία πρότυπων οικισμών στις 4 φτωχότερες περιφέρειες της χώρας για εύπορους συνταξιούχους. Μάλιστα αν διαβάσετε το άρθρο του William Russell θα δείτε ότι αναφέρει πως η χώρα μας κατατάσσεται στην 6η θέση αναφορικά με το ποια χώρα είναι καλύτερη για να ζήσει κανεις στο εξωτερικό το 2022. Αυτά εκμεταλλευτείτε! Ακόμα ακούω να μιλάτε για θρησκευτικό τουρισμό αλλά πολεμάτε τη Ρωσία. Μιλάτε για αγροτικό τουρισμό και ακόμα δεν έχετε συνδέσει την αγροτικη παραγωγή με τα ξενοδοχεία. Επιμένετε να λέτε όχι στην μείωση του ΦΠΑ. Όμως η Πολωνία το έκανε. Μηδένισε τον ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, τον μείωσε στα καύσιμα, ανέστειλε τον φόρο στο φυσικό αέριο. Γιατί έχει λιγνίτη. Και το σημαντικότερο είναι ότι λέει: Πρώτα η Πολωνία πρώτα οι Πολωνοί και μετά η ΕΕ. Εσείς κάνετε το αντίθετο. Στερείστε του πατριωτικού αισθήματος ευθύνης.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνουμε στόχος της Ρωσίας. Με αυτό που γίνεται με τους Αμερικανούς στην Αλεξ/πολη. Και μην μου πείτε ότι οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας, γιατί όσες φορές φθάσαμε σε οριακή ένταση με την Τουρκία, την πληρώσαμε από τους Αμερικανούς. Γιατί; Γιατί μειονεκτούμε. Θα σας θυμίσω το 1974 με την κυπριακή τραγωδία, το 1996-1997 με τα Ίμια που ο κ. Σημίτης ευχαρίστησε τους Αμερικανούς. Το 2004 με το σχέδιο Άναν. Το 2018 με τις Πρέσπες. Πρίν από όλα αυτά και πίσω από όλα αυτά ήταν πάντα οι Αμερικανοί. Δεν είμαι αντιμερικανιστής, αλλά υποστηρίζω ότι πρέπει να θέτουμε πρώτα την Ελλάδα και μετά όλους τους άλλους. Οι ΗΠΑ είπαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κατασκευή του East Med γιατί λέει προκαλεί ένταση στην περιοχή. Εννοείται ότι στηρίζουν την Τουρκία και αδειάζουν την Ελλάδα. Μα έτσι χτίζετε εσείς φιλίες και καλές σχέσεις; Διασφαλίσατε την επ’ αόριστον παραμονή των βάσεών τους χωρίς να πάρουμε τίποτα από αυτούς, παρά μόνο ένα χτύπημα στην πλάτη. Το γνωστό χτύπημα των χρήσιμων ανόητων. Και μετά μας άδειασαν παντού.

Το Προξενείο της Μαριούπολης στην Ουκρανία είναι ακέφαλο. Δεν έχει πάει αντιπροσωπεία. Δεν μπορεί η Ελλάδα να μπαίνει στην μέγγενη της Ουκρανίας. Την πληρώσαμε δύο φορές με την Ουκρανία. Μην αντιτίθεστε στην Ρωσία. Και σαν να μην φτάνει αυτό, μπλέξατε και τον Πατριάρχη, ο οποίος αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τη σχισματική εκκλησία της Ουκρανίας, η οποία έχει αναγνωρίσει την κεφαλή της δήθεν Μακεδονικής Εκκλησίας! Νομίζω ότι θα σας βλέπει ο Κων/νος Καραμανλής ο ιδρυτής σας και θα τρίζουν τα κόκκαλά του.

Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα τα ηνία κρατούν απάτριδες, αντεθνιστές και εθνομηδενιστές. ΟΙ κρατικοδίαιτοι κόπτονται υπέρ της ελεύθερης οικονομίας, οι γόνοι της οικογενειοκρατίας υποδύονται τους ευρωπαϊστές, οι ρουσφετολόγοι παριστάνουν τους εκσυγχρονιστές, οι πάμπλουτοι μεγαλοαστοί κανουν τους σοσιαλιστές. Η δημοκρατία μας νοσεί. Καταργήσατε το σύνταγμα και τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα, ασελγήσατε πάνω στην ιατρική ηθική, παραβιάσατε το αυτεξούσιο των ανθρώπινων ψυχών και σωμάτων. Η τρόϊκα εσωτερικού δυστυχώς δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Και δεν μπορεί γιατί συνεχώς απουσιάζετε οι περισσότεροι από εδώ. Βουλευτές έρχονται, φεύγουν και δεν ξαναγυρίζουν. Σήμερα εδώ είναι ένας υπουργός μόνο. ΜΑ αυτό δεν είναι βουλή. Κύριοι μας πληρώνει ο Ελληνικός λαός και είμαστε υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε εδώ!

Το αποτέλεσμα της διακυβέρνησής σας εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνο απώλειες στην ενέργεια και την γεωπολιτική. Πάει ο East Med, πάει το Ισραήλ, πάει η Αίγυπτος, αφού της δώσαμε την μειωμένη επήρεια, πάει η Αλβανία χθες με τον Ερντογάν, πάει και η Σερβία, είδαμε τις δηλώσεις Βούτσιτς – Ερντογάν, πάνε τα Σκόπια, πάει και ο Χαφτάρ.

Είστε πλήρεις από παλινωδίες, αντιφάσεις και εγκλήματα. Μας λέτε ναι είχαμε 16.000 νεκρούς αλλά σώσαμε τον τουρισμό, είχαμε 1,3 εκατ. στρέμματα καμμένα και 2 δις ζημιές αλλά σώσαμε ζωές, δίνουμε το Καστελόριζο αλλά θα μας μείνει η Ρόδος και η Λέρος, ακριβαίνει το ρεύμα αλλά αυξάνεται η μετοχή της ΔΕΗ. Αυτοί είστε! Σε όλα έχετε να προτάξετε δικαιολογίες μυαλού μωρού παιδιού.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είστε ίδιοι. Και ξέρετε τι σας συνδέει; Η υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς, τα ανοικτά σύνορα, η εγκατάλειψη των ελληνικών κοιτασμάτων, το αφήγημα του παραμυθιού της κλιματικής αλλαγής, η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών, η συμφωνία των Πρεσπών, οι ψευτοπροοδευτικές αντιλήψεις ων δικαιωματιστών, η αφαίμαξη του δημοσίου χρήματος. Όλα αυτά είναι δικά σας επιτεύγματα.

Και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μόνο οι μόνο οι δύο χρεωκοπημένες χώρες της Ε.Ε. η Ελλάδα και η Ιταλία επέβαλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μα φυσικά, αφού όταν χρωστάς και ζεις με δανεικά σε κάνουν ό,τι θέλουν. Διάβαζα χθες εφημερίδα της Δανίας, η οποία ζήτησε συγγνώμη για τα εγκλήματα που έκανε σε ό,τι αφορά στην διαχείριση του ιού. Αν το έκαναν αυτό τα ΜΜΕ στην Ελλάδα θα χρειαζόμαστε 10 ημέρες για να βλέπουμε τα κανάλια να ζητούν συγγνώμη.

Έχετε κάνει το άσπρο μαύρο. Θέλετε στοιχεία γι’ αυτό;

1) ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε κέντρο υγείας μαζί με άλλα 100 άτομα, του έκαναν θερμομέτρηση πέρασε και πέρασαν μαζί του αλλοι 50! Στο μοντάζ βέβαια που έγινε μετά φάνηκε ότι μπήκε μόνος του.

2) θυμάστε του 3.000 «επενδυτές» στο σύνταγμα που έκαναν πάρτυ για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά; Έχουν περάσει 20 μέρες από τότες και δεν είδα να έχουν κολλήσει covid. Τι συμβαίνει; οι «επενδυτές δεν κολλάνε αλλά κολλάνε οι Έλληνες;

3) επιβάλλετε πρόστιμο 100 ευρώ και κάνετε κακό στην οικονομία. Γιατι το πρόστιμο μειώνει την καταναλωτική δύναμη των Ελλήνων.

4) τα μέτρα που λαμβάνετε ισχύουν μόνο για τους Έλληνες.

5) σε άλλες χώρες έχουμε ελάφρυνση των μέτρων: Βρετανία – από αύριο σταματά η υποχρεωτική χρήση μάσκας, καταργούνται τηλεργασία, διαγνωστικά τεστ ή απόδειξη εμβολιασμού. Ισπανία – σε όλη τη χώρα ανώτατη τιμή του rapid test είναι τα 2,9 ευρώ, η επαναληπτική δόση του εμβολίου γίνεται στους 5 μήνες, επιστρέφονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί κατά την πρώτη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Στην δε Καταλονία, οι υγειονομικές αρχές είπαν ότι το covid pass είναι αναποτελεσματικό, ενώ από την Παρασκευή 21/1/22 γίνεται άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία. Βέλγιο – η ειδική επιτροπή βάζει φρένο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τσεχία – ακύρωση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Τι προτείνουμε εμείς στην Ελληνική Λύση;

-Επιτέλους πρωτοβάθμια περίθαλψη

-επαναπρόσληψη όλων των μάχιμων γιατρών και νοσηλευτών. Πρώτα τους χειροκροτούσατε και μετά τους απολύσατε. Ο κ. Καπραβέλος μίλησε στο ΣΚΑΪ και είπε ότι πεθαίνει κόσμος γιατί δεν υπάρχουν γιατροί. Η δε κα Αγγελοπούλου έδωσε χρήματα για να γίνουν ΜΕΘ και δεν υπάρχουν γιατροί για να τις στελεχώσουν.

-κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού

-επιστροφή των προστίμων

-κατάργηση της μάσκας σε ανοικτούς χώρους

-κατάργηση της υποχρεωτικότητας των τεστ όταν δεν υπάρχουν συμπτώματα

-συνταγογράφηση και δωρεάν τεστ όπου χρειάζεται

Στη δική σας νέα τάξη πραγμάτων στη ΝΔ τα πράγματα είναι οι Έλληνες. Εμείς λέμε όχι σε αυτό. Κύριοι έχετε αναρωτηθεί ποιοι είμαστε; Ξέρετε τι σημαίνει Έλληνας; Λοιπόν ακούστε τι είχε πει ο Νίτσε: «Κάθε εποχή και στάδιο του πολιτισμού επιχείρησε να απελευθερωθεί από τους Έλληνες, γιατί κάθε επίτευγμα που φάνταζε πρωτότυπο και θαυμαστό αποδεικνυόταν φτωχό αντίγραφο εκείνου που είχαν πραγματοποιήσει οι Έλληνες. Γι’ αυτό ξεσπά βαθειά οργή εναντίον των Ελλήνων. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν την αξίωση να κατέχουν τη θέση της μεγαλοφυίας έναντι της μάζας; Όμως ο φθόνος, η συκοφαντία και το μίσος δεν ήταν αρκετά για να καταστρέψουν την αυτάρκη λάμψη των Ελλήνων. Όποιος δεν τολμά να αναγνωρίσει την αλήθεια νιώθει ντροπή και φόβο μπροστά στους Έλληνες». Οι δυτικοί δεν αναγνωρίζουν την αλήθεια. Νιώθουν ντροπή και φόβο, παράγουν δηλητήριο, φθόνο, συκοφαντία και μίσος κατά του ελληνισμού.

Και κλείνω με αυτό που είχε πεί ο Αλέκος Φασιανός: «Φυσικά και με εμπνέει η Ελληνική Επανάσταση, γιατί πάντα έβρισκα ενδιαφέρον ότι το πάθος για τη συνέχεια του έθνους μας δημιούργησε ιδεολογικές αφυπνίσεις όπως η υπεράσπιση της αρχαίας ελληνικής καταγωγής μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί είμαστε κύριοι. Η Ελλάδα των «ΟΧΙ» και της υπερηφάνειας. Δεν είμαστε η Ελλάδα που υπακούει στα κελεύσματα σκοτεινών δυνάμεων. Πείτε επιτέλους για μια φορά την αλήθεια, γιατί έρχονται εκλογές και εσείς της ΝΔ είστε μέρος του προβλήματος. Η λύση του προβλήματος είμαστε μόνο εμείς: η Ελληνική Λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.