«Για το μπάχαλο στην Αττική Οδό έφταιγε μόνο η εταιρεία, για το χάος στη Μεσογείων και την Κατεχάκη ποιος έφταιγε;»

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποία αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «μια συγνώμη δεν αρκεί γι’ αυτό το μπάχαλο» και συμπλήρωσε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λένε τα ίδια, ανάλογα με το ποιος είναι Κυβέρνηση, σε κάθε ανάλογο φαινόμενο.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα και ανυπαρξία. Πρόσθεσε πως δεν μπορεί να φταίει πάντα ο πολίτης και τόνισε πως οι υπεύθυνοι γι’ αυτό το φιάσκο είναι ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του.

Υποστήριξε μάλιστα πως υπεύθυνη για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, δεν ήταν η εταιρεία, αλλά η Αστυνομία και διερωτήθηκε αν για το μπάχαλο στην Αττική Οδό έφταιγε μόνο η εταιρεία, για το χάος στη Μεσογείων και την Κατεχάκη ποιος έφταιγε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος και μεταξύ άλλων, ο κ. Βελόπουλος ζήτησε εκλογές τώρα και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Ν.Δ.