K.Βελόπουλος: Πεθαίνει η Ελλάδα από την υπογεννητικότητα – Να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες

K.Βελόπουλος: Πεθαίνει η Ελλάδα από την υπογεννητικότητα – Να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες

Με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ζήτησε να έρθει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στη Βουλή, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αιτήθηκε να εξηγήσει ενώπιον του σώματος τι έγινε και βιάστηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει των θέμα των Σκοπίων.

«Ακούγοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό άκουσα 76 “ΘΑ”, όταν έχουμε προγραμματικές δηλώσεις με τα ΘΑ δεν μπορείς να συναινέσεις», είπε ο κ. Βελόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως ακόμα περιμένω 20 βουλευτές για την περιβόητη μήνυση στον κ. Νίκο Κοτζιά. Υπογράμμισε πως δε λέω να πάμε στο δικαστήριο τον άνθρωπο ούτε ότι είναι προδότης αλλά να συζητήσουμε τελικά τι έγινε.

Να έρθει στη Βουλή για να μάθουμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε να κλείσει το θέμα των Σκοπίων. Να μάθουμε γιατί βιάστηκε ο Κοτζιάς. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αλήθεια πως ότι η ΝΔ είπε δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία.

Ανέδειξε, παράλληλα, ως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πεθαίνει η Ελλάδα, τονίζοντας πως δεν γεννιούνται Έλληνες.

Ισχυρίστηκε ως λύση να αντιγράψουμε ευρωπαϊκά μοντέλα. Ένα παράδειγμα είναι αυτό που κάνει η Ουγγαρία, λέγοντας πως τελειώνει η Ελλάς. Ανέφερε πως στην Ελλάδα το παιδί είναι τεκμήριο και ζήτησε να δοθεί κίνητρο για την Ελλάδα. Να δώσουμε κίνητρα στην γυναίκα, την εργαζόμενη, να τη βοηθήσουμε, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το προσφυγικό, υπογράμμισε πως όταν δίνονται, όπως είπε, για παράδειγμα στον Αφγανό επιδόματα γιατί να φύγει. Είπε δε πως αν κόψουμε τα επιδόματα δεν πρόκειται να έρθει, αυτό σημαίνει προτροπή και πρόληψη. Και στη συνέχεια αναρωτήθηκε από πότε ο Αφγανός έγινε πρόσφυγας, πως το λέει ο ΟΗΕ. Γιατί να τα αλλάζουμε.

Απευθυνόμενος στον κ. Δένδια, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης είπε:

«Διάβασα στο Bloomberg, ότι θέλετε να συνεργαστείτε με τη Τουρκία. Το ίδιο και με την Αλβανία. Έχουμε διμερείς διαφορές, την ΑΟΖ. Δεν λέμε να μαλώσουμε, αλλά έχουμε διαφορές»

Και συνέχισε:

«Δεν γεννιούνται Έλληνες. Ο Έλληνας δεν γεννάει πλέον. Υπάρχουν ευρωπαϊκά πρότυπα για να το αλλάξουμε αυτό. Στην Ουγγαρία, για παράδειγμα, η έγκυος παίρνει άτοκο δάνειο και απαλλάσσεται από φόρο εισοδήματος».

«Δεν μπορείς να είσαι φοιτητής 20 χρόνια, πουθενά δεν συμβαίνει αυτό», σχολίασε αναφορικά με το άσυλο.

«Οι ΜΚΟ είναι μπίζνες. Είσαι φιλάνθρωπος; Πάρ’ τους σπίτι σου», συνέχισε και τόνισε ότι «πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες. Αποτροπή και πρόληψη είναι αυτό. Από πότε είναι ο Αφγανός και ο Πακιστανός πρόσφυγας;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επεσήμανε δε πως το χειροκρότημα στον Χρυσοχοΐδη από τη ΝΔ ήταν τόσο έντονο, που δεν ήταν ούτε στον πρωθυπουργό. Αναρωτήθηκε από που και ως που η αστυνομία να φυλάει τα σύνορα, ενώ ζήτησε να μη βγει από τη φυλακή ο παιδεραστής. Η πολιτεία πρέπει να παρεμβαίνει στα ορθά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.