Το εύθυμο στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Κ.Βελόπουλου: «Ο Χριστός και η Παναγία… Ρε παιδιά» (βίντεο)

Το εύθυμο στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Κ.Βελόπουλου: «Ο Χριστός και η Παναγία… Ρε παιδιά» (βίντεο)

Οι συνεντεύξεις πολλές φορές περιλαμβάνουν κι ευχάριστα ευτράπελα τα οποία όμως σπάνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αφού οι πολιτικοί συνήθως είναι ιδιαίτερα αγχώδεις με τη δημόσια εικόνας τους, θέλοντας τα πάντα να φαίνονται «τέλεια».

Αυτό βέβαια τους κάνει να φαίνονται ξύλινοι κι απρόσιτοι, κάτι που όμως δεν συμβαίνει με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να βγει από τα καθιερωμένες πολιτικές νόρμες, κάτι που του έδωσε και την είσοδο σε Βουλή κι Ευρωβουλή.

Όλα συνέβησαν όταν ο κ. Βελόπουος στήθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, για να κάνει δηλώσεις για την επίσκεψη Πομπέο και αναφέρθηκε στις βάσεις.

Επειδή λοιπόν ξέχασε να αναφέρει την Σούδα, έσπευσε ο βουλευτής του κόμματος στην πρώτη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης Αποστολος Αβδελάς, να του ψιθυρίσει το όνομα.

Ο κ. Βελόπουλος αποσυντονίστηκε προς στιγμήν και σταμάτησε τις δηλώσεις, και είπε στους δημοσιογράφους. «Πάμε από την αρχή».

Στη συνέχεια γελώντας γύρισε προς το μέρος του βουλευτή και του χαριτολογόντας:
«Ο Χριστός και η Παναγία… Ρε παιδιά, εντάξει…. Δεν χρειάζομαι υποβολέα, μπορώ να τα πω και μόνος μου. Χαλάρωσε λιγάκι…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.