Κ.Βελόπουλος για παράνομη μετανάστευση: «Επιτέλους χρειάζονται δράσεις κι όχι συσκέψεις»

Κ.Βελόπουλος για παράνομη μετανάστευση: «Επιτέλους χρειάζονται δράσεις κι όχι συσκέψεις»

«Τα σύνορα μας δέχονται συνεχώς επιθέσεις από …. ‘πρόσφυγες’ που θέλουν να ζητήσουν άσυλο (!!) στη χώρα που επιτίθενται. Ο στρατός μας και η ΕΛΑΣ προσπαθούν τώρα να φτιάξουν πρόχειρους φράχτες για να τους εμποδίσουν», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Κάνει λόγο για «προφανείς» ευθύνες «τόσα χρόνια, για την έλλειψη προετοιμασίας στην περιοχή και για την απουσία ενός αποτελεσματικού τείχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήθελε, γιατί είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων, η ΝΔ δεν το έκανε, γιατί φοβόταν την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση μη φοβική, να προχωρήσει στο χτίσιμο τείχους στον Έβρο, σε επιβολή push back στα νησιά, να διατάξει τη μη χορήγηση ασύλου σ΄ αυτούς που μας επιτίθενται, ακόμα και τοποθέτηση αμυντικών ναρκών να συζητήσουμε! Απαιτείται η λήψη οικονομικών αντίμετρων- με το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων, ώστε να μην περνούν φορτηγά με τουρκικά εμπορεύματα!» και καταλήγει: «Επιτέλους χρειάζονται δράσεις κι όχι συσκέψεις!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.