ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Βελόπουλος προς κυβέρνηση: «Ανοίγετε τώρα τις εκκλησίες γιατί δεν καταφέρατε να κλείσετε τα τζαμιά για το Ραμαζάνι»

Κ.Βελόπουλος προς κυβέρνηση: «Ανοίγετε τώρα τις εκκλησίες γιατί δεν καταφέρατε να κλείσετε τα τζαμιά για το Ραμαζάνι»

Mε δήλωση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν οι Εκκλησίες σχολιάζεται το γεγονός ότι αυτό τώρα συμβαίνει επειδή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το κλείσιμο των τζαμιών κατα΄την διάρκεια του Ραμαζανιού.

«Η απόφαση της Κυβέρνησης να ανοίξει τις Εκκλησίες δεν μας εξέπληξε» σχολιάζει αρχικά ο κ. Βελόπουλος.

«Αρχικά τις έκλεισε το Πάσχα, απαγορεύοντας ακόμα και την ατομική λατρεία και προσευχή. Τώρα αποφάσισε να τις ανοίξει, καθώς διαπίστωσε ότι αδυνατεί να κλείσει τα τζαμιά!» συμπληρώνει.

«Με τις ανακοινώσεις και τις επικοινωνιακές τακτικές τους δεν μπορούν να κρύψουν πλέον την ανικανότητά τους» σημειώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απλά προβλέψιμοι, δυστυχώς χριστιανοφοβικοί!» καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.