ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Βελόπουλος: Έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση – Να μας πουν οι άλλοι που βρίσκουν τα λεφτά & αγοράζουν ακίνητα

Κ.Βελόπουλος: Έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση – Να μας πουν οι άλλοι που βρίσκουν τα λεφτά & αγοράζουν ακίνητα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε για άλλη μια φορά τα αυτονόητα για τις καταθέσεις στις γερμανικές τράπεζες οι οποίες ανήκουν στη σύζυγό του η οποία είναι από τη Γερμανία ενώ τόνισε ότι ο ίδιος διατηρεί εκεί εταιρίες, κάτι που δεν έχει, κρύψει ποτέ.

«Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η σύζυγός μου είναι από τη Γερμανία, ότι 50 χρόνια μένει εκεί, ότι έχω εταιρίες. Δεν τα έχω κρύψει όλα αυτά. Αλλά όταν κάνεις κοινή δήλωση με τη σύζυγό σου και στο πόθεν έσχες, τα εισοδήματα της συζύγου σου φαίνονται ότι είναι δικά σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Απαντώντας σε σχόλια που έγιναν χθες για το ύψος των εισοδημάτων του, ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε ότι η εταιρία του το 2018 δεν μοίρασε μέρισμα αλλά επανεπένδυσε στην ελληνική οικονομία.

«Άρα λοιπόν δεν υπήρχε εισόδημα. Με αυτήν την τακτική, λοιπόν, ο καθένας λέει, ό,τι θέλει» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. «Ας δουν, λοιπόν, το 2014, το 2015, το 2016, το 2019 και το 2020 τι δηλώνω. Ας μου βρούνε έναν πολιτικό αρχηγό που φορολογείται με 200.000 το χρόνο, φόρο να πληρώσει, ας έρθουν να μου το πούνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης΄, σχολιάζοντας την απόσυρση του σποτ της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη, έκανε λόγο για «ιδεολογική ηγεμονία της ψευτοαριστεράς».

«Ξέρετε είδα πολύ χειρότερα σποτ επί ΣΥΡΙΖΑ εγώ, πολύ πιο σεξιστικά, πολύ πιο χυδαία και αγοραία» σχολίασε ο κ. Βελόπουλος και κατέληξε ότι δεν θεωρεί σεξιστικό το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κ.Βελόπουλος έχει μια επιτυχημένη εταιρεία πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων και εκδοτικών δραστηριοτήτων (πουλάει πολύ ενδιαφέροντα βιβλία ειδικού περιεχομένου) με πωλήσεις που αγγίζουν τα 17.000.000 ευρώ ετησίως.

Οπότε είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα χρήματα σε καταθέσεις. Άλλωστε ο Κ.Βελόπουλος δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ σε κυβερνητικές θέσεις οπότε να μας που οι άλλοι που τα βρήκαν τα χρήματα και έχουν στο «πόθεν έσχες» τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεων και ντουζίνες (οι μικρομεσαίοι) ακινήτων στην ιδιοκτησία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επίσης και πως εύκολα («αέρα») τους δίνονται δάνεια για να αγοράσουν ακίνητα. Πηγαίνετε να πάρετε δάνειο αυτές τις ημέρες για αγορές ακινήτων και μετά… ενημερώστε μας τι σας είπαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.