ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Βελόπουλος: «Ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα εμβόλια αυτός που τα “παίρνει” από φαρμακευτικές»

Κ.Βελόπουλος: «Ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα εμβόλια αυτός που τα “παίρνει” από φαρμακευτικές»

«Πυρ και μανία» ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τα «υποχρεωτικά» εμβόλια, αλλά και για τον ρόλο του Σωτήρη Τσιόδρα.

Μεταξύ των όσον είπε, είναι ότι δεν είναι «υπέρ» της υποχρεωτικής εμβολίασης, ενώ τόνισε πως και ο κ. Τσιόρδας όσο και ο κ. Σύψας, αν και του είναι «συμπαθείς» δεν γίνεται να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τα εμβόλια και να τα «παίρνουν» από φαρμακευτικές εταιρείες.

«Δεν λέω ότι είναι παράνομο. Λέω όμως πόσο ηθικό είναι αυτός που ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα εμβόλια και τα φάρμακα να τα παίρνει και από φαρμακευτικές εταιρείες; Δεν λέω ότι είναι παράνομο, επαναλαμβάνω. Λέω πόσο είναι ηθικό»; Τότε, και στην παρέμβαση του κ. Δ.Σταμενίτη «να μην κάνουμε δηλαδή εμβόλια» ο πρόεδρος της Ελ.Λύσης είπε: «Δεν είπα αυτό εγώ, κύριε. Δεν είπα εγώ αυτό. Και αν με υποχρεώσετε, δεν θα το κάνω εγώ. Έχετε κανένα πρόβλημα; Εγώ δεν θέλω να κάνω εμβόλιο. Θα με υποχρεώσετε να κάνω εμβόλιο; Πήραν δύο άνθρωποι 1.300.000 ευρώ και τι τους πειράζει; Φίλοι τους είναι και τα λένε καλά στις τηλεοράσεις και τους βολεύει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε προηγηθεί άλλη επίθεση, στις 8/5: «Δυστυχώς για σας, για τη ΝΔ, ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος. Τον κάψατε με τη δημοσιότητα. Τον επιστήμονα αυτόν, που τον συμπαθούμε και εκτιμούμε όλοι, τον κάψατε από την υπερβολική δημοσιότητα. Έβγαινε κι έλεγε άλλα αντ’ άλλων. Παίρνει και αυτός λεφτά από το πανεπιστήμιο για εργασίες σε φαρμακοβιομηχανίες, 150.000 ευρώ, 120.000 ευρώ, 50.000 ευρώ. Οι καθηγητές μας. Αυτοί που πιέζουν σήμερα τον Έλληνα να κλειστεί στο σπίτι του. Αυτοί που έκλεισαν την οικονομία της χώρας μας παίρνουν λεφτά από φαρμακοβιομηχανίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.