ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνική Λύση: «Οι Ευρωπαίοι που επέτρεψαν να περάσει το τουρκικό φορτίο θανάτου είναι συνεργοί»

Ελληνική Λύση: «Οι Ευρωπαίοι που επέτρεψαν να περάσει το τουρκικό φορτίο θανάτου είναι συνεργοί»

Κάλεσμα προς την ελληνική κυβέρνηση, να άρει την υποστήριξη της προς τον Φαγέζ αλ Σάρατζ, κάνει η Ελληνική Λύση, ενώ ταυτόχρονα ρίχνει ευθύνες και στην ΕΕ για την παραβίαση του εμπάργκο στη Λιβύη, από το φορτηγό «Τσίρκιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Ευρωπαίοι που επέτρεψαν στο πλοίο με σημαία Τανζανίας να περάσει ξεφορτώνοντας το τουρκικό φορτίο θανάτου στα χέρια τρομοκρατών της Λιβύης, καθίστανται αυτομάτως συνεργοί σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, ενώ «καλεί την κυβέρνηση να άρει την αναγνώριση του αχυρανθρώπου της Τουρκίας, Σάρατζ, και να απαιτήσει διεθνή δράση κατά των τουρκοφρόνων ισλαμιστών τρομοκρατών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.