ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική Λύση: «Υπάρχει μυστική διπλωματία για την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο; – Γιατί ακυρώθηκε η γαλλική συμφωνία;»

Ελληνική Λύση: «Υπάρχει μυστική διπλωματία για την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο; – Γιατί ακυρώθηκε η γαλλική συμφωνία;»

Εύλογα είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης «περί αποκλιμάκωσης» ενώ ακόμα η Άγκυρα απειλούσε την Ελλάδα με πόλεμο αλλά και εάν υπάρχει μυστική διπλωματία σχετικά με ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και «σπρώξιμο» από ΗΠΑ και Γερμανία για «αναγκαστικές διαπραγματεύσεις».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ρωτάει μάλιστα αν υπάρχει κάποια σχέση όλων αυτών με την ακύρωση της συμφωνίας με την Γαλλία.

«Η κυβέρνηση έσπευσε να ανακοινώσει «αποκλιμάκωση» ακόμα και τη στιγμή που ο Ερντογάν απειλούσε ανοιχτά με πόλεμο! Ρωτούμε ευθέως: Ποιος την ενημέρωσε;

Υπάρχει μυστική διπλωματία για την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο; Υπάρχει μυστική συνεννόηση με τις ΗΠΑ και την Γερμανία, συνεννόηση που οδήγησε και στην ακύρωση της συμφωνίας με την Γαλλία;

Προειδοποιούμε τη ΝΔ να μην συμμετέχει σε οποιοδήποτε «τραπέζι» την οδηγήσουν ΗΠΑ και Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπό την απειλή των όπλων, δεν υπάρχει διάλογος, παρά μόνον εκβιασμός. Και διάλογος «άνευ όρων» ισοδυναμεί με γκριζάρισμά του Αιγαίου. Επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ώστε να καθοριστεί η Εθνική γραμμή απέναντι στην Τουρκία, φανερά, χωρίς μυστικές συνεννοήσεις.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.