ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική Λύση: «Υπουργός Προστασίας του ΚΚΕ ο Χρυσοχοΐδης»

Ελληνική Λύση: «Υπουργός Προστασίας του ΚΚΕ ο Χρυσοχοΐδης»

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη εξαπολύει η “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου χαρακτηριζοντάς τον “υπουργό προστασίας του ΚΚΕ” και καταγγέλοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος η δήλωση Χρυσοχοϊδη η ότι ο ίδιος έδωσε εχθές άδεια στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος να παραβιάσει το νόμο που ο ίδιος επέβαλε στους Έλληνες είναι “πρωτοφανής”.

Υπενθυμίζεται σε αυτήν επιπρόσθετα στον κύριο Χρυσοχοΐδη ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή την 28η Οκτωβρίου να συλλαμβάνονται οι Έλληνες γιατί απλά ήθελαν να τιμήσουν τους Έλληνες Ήρωες που πολέμησαν εναντίον του φασισμού.

Ενώ η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι δυστυχώς από χθες ο κύριος υπουργός Προστασίας του Πολίτη μπορεί πλέον να λέγεται «υπουργός προστασίας του ΚΚΕ» και των συλλήψεων των Ελλήνων που φέρουν σημαίες.
Διότι όπως διευκρίνισε, «ανέχθηκε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις επειδή ήταν πολιτικές»!

“Δηλαδή, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέχεται τις «πολιτικές εκδηλώσεις», αλλά όχι τις «Εθνικές Επετείους»! Στις πολιτικές εκδηλώσεις δεν συλλαμβάνεσαι, στις πολιτικές επετείους συλλαμβάνεσαι” καταλήγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.