Κ.Βελόπουλος: Έστειλαν επιστολή γραμμένη στα τουρκικά σε επιτροπή στη Θράκη

Κ.Βελόπουλος: Έστειλαν επιστολή γραμμένη στα τουρκικά σε επιτροπή στη Θράκη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μετέφερε πληροφορίες που θέλουν να εστάλη επιστολή από τους αυτοαποκαλούμενους ως εκπροσώπους της «τουρκικής μειονότητας» στη Διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης η οποία ήταν γραμμένη στα τουρκικά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι είναι απαράδεκτο η Επιτροπή να συνεδριάζει εν κρυπτώ και να υπάρχουν φήμες ότι παραλαμβάνει τέτοιου είδους επιστολές.

Στην αναφορά του κ. Βελόπουλου απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος ως Γραμματέας της Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας ότι προ ημερών έφτασε στην Επιτροπή επιστολή γραμμένη στην τουρκική γλώσσα, η οποία -όπως είπε- επεστράφη ως απαράδεκτη με το αίτημα να γραφτεί στην ελληνική και να αποσταλεί ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε ότι πέραν αυτής της επιστολής έχουν φτάσει στο e-mail της Επιτροπής δύο ακόμα επιστολές με αποστολείς ομάδες οι οποίες αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι τουρκικής μειονότητας. «Είπαμε με την Πρόεδρο της Επιτροπής την κ. Μπακογιάννη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κατρούγκαλο να το δούμε το ζήτημα αλλά σε κάθε περίπτωση οι επιστολές δεν έχουν παραληφθεί», είπε ο κ. Λοβέρδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.