ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Λεβέντης βγάζει στη φόρα διαλόγους με Τσίπρα – Μητσοτάκη!

Ο Λεβέντης βγάζει στη φόρα διαλόγους με Τσίπρα – Μητσοτάκη!

Ο Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και μίλησε για μία ακόμη φορά για την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. Ακόμη, αποκάλυψε,  τι είπε στα Ποσειδώνια 2016 τόσο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πλησίασε και του είπε “Μπορώ να κάνω μ’ αυτούς οικουμενική κυβέρνηση;”, δείχνοντάς του τον Αλέξη Τσίπρα! Μάλιστα συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι μαζί του ευχαρίστως θα έκανε, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως τον πλησίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προφανώς είχε δει το…  πηγαδάκι των δύο ανδρών και του είπε: “Δεν πιστεύω να τα βρήκατε;”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.