ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

B. Λεβέντης: «Κόκκινη γραμμή» για εμάς η διατήρηση των περιφερειών

B. Λεβέντης: «Κόκκινη γραμμή» για εμάς η διατήρηση των περιφερειών

Ως «κόκκινη γραμμή» για την Ένωση Κεντρώων οριοθέτησε τη διατήρηση των περιφερειών ως έχουν ο Βασίλης Λεβέντης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα είπε ότι με τον πρωθυπουργό «εκεί που πιστευώ ότι καταλήξαμε στη συζήτηση είναι ότι πρέπει να καταργηθεί εντελώς το μπόνους για το πρώτο κόμμα».

Εξηγώντας γιατί η Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετη με την κατάτμηση των περιφερειών είπε ότι «δεν πρέπει να σπάσουν γιατί ένα κόμμα μέχρι 12%-15% δεν θα ξέρει σε ποιες έδρες θα βγάλει και εμείς οι αρχηγοί πρέπει να ξέρουμε τη σύνθεση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».

Στο τραπέζι της συζήτησης με τον Αλέξη Τσίπρα έπεσε, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, η ψήφος των Ελλήνων ομογενών με επιστολική ψήφο.

«Ζήτησα μείωση βουλευτών σε 200 εκεί όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει γιατι θα έχει επανάσταση από τους βουλευτές του» είπε ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «δεν πρέπει να το πειράξουμε πολύ το Σύνταγμα. Αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγεί από το λαό θα έχουμε δύο ισάξιες εξουσίες και θα έχουμε πολιτική εκτροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.