ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο B.Λεβέντης στηρίζει την κυβέρνηση για εκλογικό νόμο και cosco

Ο B.Λεβέντης στηρίζει την κυβέρνηση για εκλογικό νόμο και cosco

Υπέρ της κυβέρνησης στο θέμα της COSCO, αλλά και υπέρ της απλής αναλογικής, τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ.

«Να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα και να αρχίσετε επαφές, όπως ο Πρωθυπουργός. Αλλά εσείς έχετε πλεονεξία και δικτατορική αντίληψη και θέλετε να έχετε μπόνους 50 εδρών», είπε απευθυνόμενος στη Ν.Δ. και κάλεσε ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να ψηφίσουν.

Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής υπενθυμίζοντας ότι ήταν το πρώτο από τα εννέα σημεία που είχε στείλει στον πρωθυπουργό. «Δεν θα την ψηφίσω ενώ ήταν παιδιόθεν αίτημά μου; Και θα υπάρξουν κόμματα που την υποστηρίζουν και δεν θα ψηφίσουν; Δηλαδή τι θέλουν να πάρει 50 έδρες μπόνους ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας;», διερωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπήρξε πρόθεση του υπουργού ή της κυβέρνησης να μην κυρωθεί η σύμβαση», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ενώ επέκρινε την κινεζική εταιρεία για την επιστολή που απέστειλε: «Δεν μας αρέσει που οι Κινέζοι έστειλαν μία σκληρή επιστολή σε μία χώρα που ήθελαν να επενδύσουν, αυτά δεν είναι πράγματα. Το ύφος της επιστολής των Κινέζων δεν ήταν το πρέπον. Ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί έδωσαν τις πρέπουσες εξηγήσεις και κακώς κάποιες μερίδες της αντιπολίτευσης σπεκουλάρισαν», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.