ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Αλ. Τσίπρας κρατάει σε βιβλιαράκι τα ρητά του Β. Λεβέντη

Ο Αλ. Τσίπρας κρατάει σε βιβλιαράκι τα ρητά του Β. Λεβέντη

Το μέτρο της πολιτικής του αφέλειας ή της δεινότητας του κ. Τσίπρα να γοητεύει έδειξε ο Βασίλης Λεβέντης σε τηλεοπτική του συνέντευξη!  «Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό» απεφάνθη ο πρόεδρος της  Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και έδωσε πολλές γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την τελευταία τους συνάντηση για τον εκλογικό νόμο.

Εκεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λεβέντη ο πρωθυπουργός του είπε ότι δεν είναι τυχαία η δημοψηφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή με τόσο προσοχή όσα λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων όταν ανεβαίνει στο βήμα.

Η αποκορύφωση των αποκαλύψεων ήρθε όταν ο κ. Λεβέντης εξήγησε …πολιτικά πως τον σαγήνευσε ο κ. Τσίπρας.

«Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα ρητά που κατά καιρούς έχω πει» ανέφερε και περιέγραψε τη σκηνή ο Αλέξης Τσίπρας να ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά που κατά καιρούς έχει πει και να διαλέγει μάλιστα και το καλύτερο κατά την γνώμη του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.