ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

B.Λεβέντης: «Το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με το ΣΥΡΙΖΑ»

B.Λεβέντης: «Το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με το ΣΥΡΙΖΑ»

«Το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων με το ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε δηλώσεις του σε ρ/σ.

Πρόσθεσε όμως πως αυτό δεν σημαίνει και κυβερνητική συνεργασία. Εκτίμησε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει τον εκλογικό νόμο ενώ είπε πως «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι εάν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική θα τιμωρηθούν από τους ψηφοφόρους τους».

Αποκάλυψε πως συνέστησε στον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές το Φεβρουάριο του 2017 για να αποδείξει ότι δεν είναι ο πρωθυπουργός του μπόνους και ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ακυβερνησία.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε επίσης πως ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος μέχρι και να παραδώσει την εξουσία καθώς έχει κουραστεί. «Έχει έρθει προς το ρεαλισμό. Είναι πια ευρωπαϊστής. Το κόμμα του όμως αποτελείται από βαρίδια», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως φρονεί ότι από 4 θα γίνουν τελικά 7.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.