ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Λεβέντης: «Η απλή αναλογική θα βοηθήσει τη χώρα να πορευτεί τα επόμενα δύσκολα χρόνια»

Β.Λεβέντης: «Η απλή αναλογική θα βοηθήσει τη χώρα να πορευτεί τα επόμενα δύσκολα χρόνια»

«Η απλή αναλογική θα βοηθήσει την Ελλάδα να βρει το βηματισμό για να πορευτεί τα επόμενα δύσκολα χρόνια», αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Η Αυγή» και προσθέτει ότι η πρώτη αλλαγή που θα επιφέρει η ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου, θα είναι η συνεργασία των κομμάτων πάνω σε ένα εθνικό σχέδιο διάσωσης της χώρας.

Ακόμη, ο κ. Λεβέντης χαρακτηρίζει «μεγάλη ευκαιρία» για να περάσει η χώρα σε κυβερνήσεις συνεργασίας και αναφέρει ότι όσοι δεν στηρίζουν την απλή αναλογική ουσιαστικά στηρίζουν την ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις θέσεις του Ποταμιού, δηλώνει ότι «φλερτάρει έντονα με τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισημαίνει ότι τα κόμματα θα πρέπει να θέσουν πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας και υποβαθμίζει το ενδεχόμενο να οδηγήσει η απλή αναλογική σε ακυβερνησία. «Καθόλου δε με ανησυχεί αυτό το σενάριο», λέει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης Siemens, o κ. Λεβέντης αναφέρει: «Όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχουν εντείνει τις προσπάθειες ώστε να μη φτάσουμε στην παραγραφή. Φαίνεται όμως ότι “χαθήκαμε στη μετάφραση”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με την οικονομία, ο κ. Λεβέντης τονίζει ότι αν δεν γίνουν επενδύσεις «”σωτηρία” δεν υπάρχει» και επαναλαμβάνει την θέση της Ένωσης Κεντρώων ότι χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας, ώστε να υπάρξει «πολιτική σταθερότητα και πνεύμα μεταρρυθμίσεων», σε συνδυασμό με την επανεξέταση της φορολογίας, την επιστροφή καταθέσεων και κίνητρα προς τους νέους επιχειρηματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.