ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ένωση Κεντρώων : «Η επίσκεψη του Μοσκοβισί επιβεβαίωσε για πρόοδο μεταρρυθμίσεων και για πολιτική ομαλότητα»

Ένωση Κεντρώων : «Η επίσκεψη του Μοσκοβισί επιβεβαίωσε για πρόοδο μεταρρυθμίσεων και για πολιτική ομαλότητα»

«Η επίσκεψη του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί επιβεβαίωσε την πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων για πρόοδο των μεταρρυθμίσεων και για πολιτική ομαλότητα στην Ελλάδα που είναι προϋποθέσεις της εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια», αναφέρει  σε ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

«Η πολιτική ομαλότητα εξασφαλίζεται από ευρύτερες συναινέσεις» συμπληρώνει ο κ. Καλλιάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ψήφιση της απλής αναλογικής οδηγεί στην κατεύθυνση αυτή, αλλά έχει και υποχρέωση η κυβέρνηση να μην οξύνει και να μην πολώνει το πολιτικό κλίμα και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή συνεννόησης με τις πολιτικές δυνάμεις. Στην πράξη θα δοκιμαστούν όλα» καταλήγει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.