ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λεβέντης: «Μας παρέσυρε η κυβέρνηση στη μη συγκρότηση του ΕΣΡ»

Λεβέντης: «Μας παρέσυρε η κυβέρνηση στη μη συγκρότηση του ΕΣΡ»

Να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θέλει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης απεύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει σχετική δράση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του ΕΣΡ γιατί η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι βεβαρυμμένη και πρέπει να μπει τάξη.

Ο κ. Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος υιοθετώντας τη γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και στην έλλειψη συναίνεσης στη διάσκεψη των Προέδρων παρασυρόμενος από την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ να ματαιώσει το σχέδιο αδειοδότησης της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έλλειψη συμφωνίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής άφησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά με το δίλημμα: ή δεν κάνουμε τίποτα ή αποφασίζουμε να προχωρήσουμε, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες ο ίδιος, είπε. Τέλος, ο κ. Λεβέντης διαφώνησε με την ύπαρξη οικονομικών και μόνο κριτηρίων για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.