Ένωση Κεντρώων: «Απαραίτητο ένα ουσιαστικό σχέδιο εθνικής σωτηρίας»

Ένωση Κεντρώων: «Απαραίτητο ένα ουσιαστικό σχέδιο εθνικής σωτηρίας»

Βολές κατά όλων των κυβερνώντων του παρελθόντος, με αφορμή την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που εκτιμά πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση το 2036, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

«Η λανθασμένη εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας από όλους τους κυβερνώντες του παρελθόντος, μας διδάσκει ότι κανένας δεν αγάπησε αληθινά την πατρίδα. Όλοι έβλεπαν μόνο το πώς θα εγκατασταθούν στο Μάξιμου. Κρίμα γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος και χάθηκε η ελπίδα των νέων μας», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος και ζητεί σοβαρότητα και ουσιαστικό σχέδιο εθνικής σωτηρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οφείλουμε να φανούμε σοβαροί έστω και μία φορά και να καταστρώσουμε ένα ουσιαστικό σχέδιο εθνικής σωτηρίας. Όλοι οι υπόλοιποι που θριαμβολογούν είναι πολύ κατώτεροι της Ελλάδας μας», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.