ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έχει κάνει στροφή στο ρεαλισμό κι αυτό είναι προς τιμήν του»

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έχει κάνει στροφή στο ρεαλισμό κι αυτό είναι προς τιμήν του»

Με καλά λόγια μίλησε για άλλη μια φορά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας ότι έχει κάνει στροφή προς τον ρεαλισμό προσθέτοντας, μάλιστα, ότι αυτό είναι «προς τιμήν του».

«Εγώ συνομιλώντας με τον Πρωθυπουργό βλέπω έναν άνθρωπο σχεδόν κεντρώο, δεν βλέπω αριστερό. Μπορεί μες το κόμμα του να υπάρχουν κάποια βαρίδια που να εκφράζουν απόψεις τρελές και σκληρές αλλά ο πρωθυπουργός έχει κάνει μεγάλη μετακίνηση ιδεολογική μέσα του προς τον ρεαλισμό. Βγήκε στην Ευρώπη είδε ότι όλα εκείνα περί απειλών, “θα ενώσω το Νότο κατά του Βορρά, θα κάνω την Ευρώπη να αλλάξει” είδε ότι όλα αυτά ήταν όνειρα θερινής νυκτός και προσγειώθηκε και αυτό είναι προς τιμήν του ότι το έκανε πολύ γρήγορα που άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν, άλλοι μένουν στα παλιά διαχωριστικά τείχη» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «αυτή τη στιγμή η χώρα δεν υπάρχει τρίτος δρόμος να τραβήξει άρα οι παλιές σκέψεις πρέπει σιγά –σιγά να αντικατασταθούν από προσγειωμένες και αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας είναι απόλυτα λογικός».

Παράλληλα επιτέθηκε ξανά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Φώφης Γεννηματά με αφορμή τη στάση τους στην ψηφοφορία για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος λέγοντας ότι «εμείς μέχρι την ώρα της απλής αναλογικής εξίσου κριτικάραμε και τα δύο κόμματα μετά την απλή αναλογική όταν είδα τον Μητσοτάκη να λέει «θα σου κλέψω κ. Λεβέντη 5 έδρες γιατί τις θέλω να κάνω κυβέρνηση» αυτό με προσέβαλε. Δεν ξέρω η κα Γεννηματά τι κίνητρα είχε που πήγε και του τα «δώρισε» του κ. Μητσοτάκη. Η κα Γεννηματά ουσιαστικά έγινε θυγατρική της ΝΔ, εμείς όμως στην Ένωση Κεντρώων το θεωρήσαμε προσβολή αυτό και επιπλέον εκείνο που μου άρεσε ήταν η κουβέντα του Τσίπρα που μου είπε ότι από την ενάμιση έτους πείρα που έχω στο τιμόνι της χώρας κατάλαβα ότι μια κυβέρνηση 152-153 βουλευτών και η άλλη   μισή Βουλή να τους βρίζει ως προδότες δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και θεωρώ καλύτερο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα να πάμε σε κυβερνήσεις 3 και 4 κομμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλα αυτά αρνήθηκε ότι θα εισχωρήσει στην κυβέρνηση επειδή όπως είπε «αναπτύχθηκε μια φιλία» με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ούτε εκείνος μου ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά δεν θα μπορούσα και εγώ να το κάνω γιατί αντίκειται στην εντολή που έχω του κόσμου. Η εντολή που έχω είναι το 4 που πήραμε να το κάνουμε 14 και όχι να πάω σε ένα πρόγραμμα οικονομικό που δεν συμφωνώ. Του είπα του κ. Τσίπρα ότι στο σύνολο της οικονομικής του πολιτικής έχω αντιρρήσεις.…Διαφωνώ απόλυτα με την πολιτική του Τσίπρα όπως και με την πολιτική της συντάξεως των πλουσίων, τους έχω προτείνει κάποια πράγματα» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.