ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Οι διακοπές του Β.Λεβέντη με τη σύζυγό του στα Χανιά

Οι διακοπές του Β.Λεβέντη με τη σύζυγό του στα Χανιά

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης  μαζί με την σύζυγό του στα Χανιά. Ο Βασίλης Λεβέντης έπινε τον καφέ του σήμερα το πρωί παρέα με την σύζυγο του και τον υποψήφιο βουλευτή επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων, Παναγιώτη Μπατσαρισάκη.

Όπως ανέφερε στο zarpanews.gr ο Βασίλης Λεβέντης έκτος από τις καλοκαιρινές του διακοπές θα βρεθεί αύριο με Κλιμάκιο της Ένωσης Κεντρώων στα Ανώγεια, για την επέτειο του ολοκαυτώματος.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο αγαπημένο του θέμα που δεν είναι άλλο από την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι δεν σχηματίζεται οικουμενική λόγω της ενισχυμένης αναλογικής και της όρεξης του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδυναμία.

«Το καρκίνωμα είναι η αυτοδυναμία και η ενισχυμένη», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «ο Μητσοτάκης ξέρει ότι αν πέρναγε η απλή αναλογική τα όνειρά του για αυτοδυναμία πήγαιναν περίπατο»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Zarpanews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.