ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Β. Λεβέντης προβλέπει εκλογές μετά την ΔΕΘ

Ο Β. Λεβέντης προβλέπει εκλογές μετά την ΔΕΘ

Πρόωρες εκλογές και σύντομα βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος βρίσκεται στη Ζάκυνθο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Διονυσίου.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές μετά την ΔΕΘ με το σκεπτικό της δεξιάς παρένθεσης.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι κακώς ορισμένοι σπεύδουν να κατηγορήσουν το κόμμα του ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε πως κάτι τέτοιο θα φανεί, αν γίνει στην πράξη. Ασκησε επίσης σκληρή κριτική σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ λέγοντάς πως συμμάχησαν με την ΝΔ στο θέμα του εκλογικού νόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.