Β.Λεβέντης: «Κατά βάθος ο Αλ.Τσίπρας δεν είναι άδικος»

Β.Λεβέντης: «Κατά βάθος ο Αλ.Τσίπρας δεν είναι άδικος»

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος» εξέφρασε με δηλώσεις του την Πέμπτη ο Βασίλης Λεβέντης.  «Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ωστόσο έσπευσε να επαναλάβει στη συνέντευξή του στο BHMA FM ότι κανείς δεν θα πρέπει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές Ένωση Κεντρώων «αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%… Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε τάδε,  πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

Όσον αφορά την υπόθεση με την παραίτηση του πρώην, πλέον, εκπροσώπου τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Καλλιάνου ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι «τώρα χρησιμοποιείται». Επιχειρώντας, δε, να απαντήσει στις αιτιάσεις του πρώην εκπροσώπου του κόμματός του ότι ήταν ο ίδιος που το είπε «θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε «πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας, τέλος, για την κοινή παρουσία του με τον Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο ίδιος εκλήθη στο επίμαχο φόρουμ «χωρίς να γνωρίζω ότι θα είναι ο πρωθυπουργός». «Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17… Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.