ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β. Λεβέντης: «Διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες»

Β. Λεβέντης: «Διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες»

Τη συμφωνία με τη διαφάνεια στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά τη διαφωνία του με τον τρόπο με τον οποίο έγινε μέσω της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες από την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Συμφωνούμε στην διαφάνεια του τηλεοπτικού τοπίου, διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι κατά την άποψή του έπρεπε «στα επιχειρηματικά σχήματα να μπορούν να συμμετέχουν, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικοί οργανισμοί και η εκκλησία».

Όσον αφορά αυτή καθ’ αυτή την ΕΡΤ σημείωσε ότι οφείλει να αποτελέσει ισχυρό πόλο ανάμεσα στην ιδιωτική και Δημόσια τηλεόραση. 

Παράλληλα επανέλαβε ότι «δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Τσίπρα» επικαλούμενος την απουσία εντολής από τους ψηφοφόρους του για συνεργασία με οποιοδήποτε κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν μιλάς με ένα πολιτικό αρχηγό και με τον πρωθυπουργό αυτομάτως δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστείς κιόλας. Εγώ πάντως και στο σπίτι μου να έρθει και να κοιμηθεί ο Τσίπρας, εγώ δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.