Β.Λεβέντης: «Εμείς είμαστε Κέντρο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά»

Β.Λεβέντης: «Εμείς είμαστε Κέντρο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή απέκλεισε κάθε συνεργασία με την κυβέρνηση και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά “εμείς είμαστε Κέντρο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά”.

Δήλωσε ακόμη ότι διαφωνεί εντελώς με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε “ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει εγκληματικά λάθη, όπως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ο φόρος στο κρασί,η κατάργηση του ΕΚΑΣ και η εξαπάτηση των μικρο-ομολογιούχων”.

Για τον ΕΝΦΙΑ η Ένωση Κεντρώων πιστεύει, είπε οκ. Λεβέντης ότι ” μπορεί να καταργηθεί εάν κοπούν οι συντάξεις των πλουσίων, αυτών δηλαδή που έχουν πάνω από 3 χιλιάδες ευρώ εισόδημα το μήνα, από ενοίκια ή τόκους από καταθέσεις και που ανέρχονται σε 80 χιλιάδες περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ρωτήθηκε και για τις πολιτικές διεργασίες λέγοντας ” υπάρχει άξονας συνεργασίας, Κυριάκου, Φώφης και Σταύρου με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης και για να καλύψουν την μυστική αυτή συμφωνία, λασπολογούν, λέγοντας πως η ΕΚ θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέλλον θα δείξει ότι εμείς θα είμαστε πάντα Κέντρο, προστατεύοντας τις συντάξεις και το εισόδημα του φτωχού κόσμου ,ενώ οι άλλοι θα είναι δολοπλόκοι υπηρέτες συμφερόντων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.