Β.Λεβέντης: «Ο Αλ.Τσίπρας ήταν σαν να μην κατάλαβε την κραυγή αγωνίας του κόσμου που διαδήλωνε»

Β.Λεβέντης: «Ο Αλ.Τσίπρας ήταν σαν να μην κατάλαβε την κραυγή αγωνίας του κόσμου που διαδήλωνε»

Την εκτίμηση ότι «ο πρωθυπουργός έδειξε σαν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος αυτός που διαδήλωνε τι ήθελε να πει» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. «Ο κόσμος υποφέρει και ο κύριος πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Για την παρουσία του στη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σημείωσε πως «η Ένωση Κεντρώων εισάγει νέα ήθη» και εκτίμησε πως «θα έπρεπε όλοι να είναι παρόντες». Είπε ακόμη πως θα έδινε το «παρών» και στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αλλά, όπως εξήγησε, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά τη χθεσινή του ομιλία σχολίασε: «Οι ευπαθείς ομάδες θέλουν δουλειά. Με το να τους δίνεις φάρμακα αν αρρωστήσουν ή κανένα μικρό επίδομα δεν σώζονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, σημείωσε: «Έχασε μία θέση δίπλα μου εμπιστοσύνης και πήγε σε ένα κόμμα, στη Νέα Δημοκρατία, που τον πρώτο μήνα σε χαϊδεύουν και τον δεύτερο σε πετάνε στον σκουπιδοντενεκέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.