Ο Βασίλης Λεβέντης επι τω έργω! (εικόνα)

Ο Βασίλης Λεβέντης επι τω έργω! (εικόνα)

Πολλοί αναρωτήθηκαν για την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕθ.

Ακόμη περισσότερο θα αναρωτηθούν ιδίως οι δημοσιογράφοι οταν θα δούνε τον πρωθυπουργό μαζί με τον προεδρο της ένωσης Κεντρώων στη 5η λεωφόρο της Ν.Υ. Ο κ. Τσίπρας για να μιλήσει στη Γ.Σ του ΟΗΕ και ο κ. Λεβέντης για περιοδεία σε αμερικανικές πόλεις οπου ζούνε έλληνες ομογενείς. 

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει για τις σχέσεις Τσίπρα -Λεβέντη σε τι επίπεδο συνεννόησης βρίσκονται. Ο κ. Λεβέντης μετά το θόρυβο που ξέσπασε για ολα αυτά, εξεδωσε ανακοίνωση την οποια επιμελήθηκε ο ιδιος πρέπει να σας πω. Ανακοίνωση για το τι σημαίνει η παρουσία του στην ΔΕθ καταρχάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας , με καθαρότητα σκέψης και οξυδέρκεια , επι τόπου κάλεσε τον δημοσιογράφο Διονύση Μποτώνη και έγραψαν μαζί την ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ , ωστε να μην αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, τι σημαίνει και μέχρι που φτάνει  η σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.