B.Λεβέντης: «Αν είναι ξύπνιος ο A.Τσίπρας θα πάει σε εκλογές»

B.Λεβέντης: «Αν είναι ξύπνιος ο A.Τσίπρας θα πάει σε εκλογές»

«Αν είναι ξύπνιος ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές, αν είναι βλάκας θα μείνει». Αυτό το μήνυμα έστειλε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής, επαναλαμβάνοντας ότι η οικουμενική κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της ώρας.

«Αν είναι έξυπνος ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε «αν είναι βλάκας θα κάτσει στο Γολγοθά του και θα καταρρεύσει». Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι αν κάνει εκλογές ο κ. Τσίπρας θα αφήσει εκτεθειμένο τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα αποδείξει ότι δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει. «Ο κύριος Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ισχυριζόμενος ότι έχει οικονομικό πρόγραμμα και ότι θα μειώσει φόρους. Αλλά μία κυβέρνηση πότε αυξάνει φόρους; Όταν δεν έχει πηγές από αλλού», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε «αν είναι έξυπνος ο Τσίπρας να κάνει εκλογές, να δούμε πως θα τα κάνετε εσείς». «Ο κόσμος βρίζει. Βρίζει τους πολιτικούς», συνέχισε.

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης εξομολογήθηκε γιατί πούλησε το κανάλι του, με αφορμή την κριτική που άσκησε χθες ο πρόεδρος του Ποταμιου Σταύρος Θεοδωράκης. «Ο κύριος Θεοδωράκης είπε ότι είμαι καταληψίας συχνότητας και ότι εγώ πούλησα το κανάλι και δεν είχα ούτε εφορίες τότε, ούτε εισφορές», είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε «γιατί το θυμήθηκε μετά από 17 χρόνια, γιατί δεν κοίταξε και άλλους που πούλησαν».

«Πούλησα το κανάλι γιατί μου είχαν στείλει επιστολές από το ΠΑΣΟΚ για να με κλείσουν», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε «πάνω στην απελπισία μου είδα έναν άνθρωπο που ήθελε το κανάλι. Δεν θα το έδινα. Ήταν το πάθος μου το κανάλι».

«Αλλά δεν ήμουν αποδεκτός από τα συμφέροντα», είπε και αναρωτήθηκε «δεν καταλαβαίνω την επίθεση από τον κ. Θεοδωράκη. Εγώ του φταίω τ που γκρεμίζεται δημοσκοπικά».

«Εγώ τους σέβομαι τον κ. Θεοδωράκη και την κ. Γεννηματά και δεν αποκλείω συνεργασία», είπε και συνέχισε «δεν κάνω εγώ επιθέσεις μιλάω λογικά,δεν ξέρω γιατί δέχομαι τέτοια επίθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την Παιδεία ο κ. Λεβέντης είπε ότι είναι ένας τομέας που δεν γίνεται οι επόμενοι να διαλύουν ότι έκαναν οι προηγούμενοι γιατί ταλαιπωρούμε την νεολαία.  Συναινεί η Ένωση κεντρώων, όπως είπε ο κ. Λεβέντης, να δοθεί άδεια σε ιδιωτικά πανεπιστήμια,  αλλά μη καταρρεύσει η δημόσια εκπαίδευση. Υπογράμμισε ότι πρέπει να εξυγιάνουμε τα κρατικά πανεπιστήμια  και μετά να έχουμε ιδιωτικά. Θέλει προσοχή, επεσήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.