Β.Λεβέντης: «Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές – Δεν θα γίνει μείωση χρέους»

Β.Λεβέντης: «Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές – Δεν θα γίνει μείωση χρέους»

«Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές – Δεν θα γίνει μείωση χρέους» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του NORTH 98 στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας θα οδηγηθεί σε εκλογές διότι θα τον πνίξουν τα προβλήματα του κόσμου: Ο πρωθυπουργός βλέπει το πλήρες αδιέξοδο απο τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους ενώ παράλληλα κοροϊδεύει τους βουλευτές του όταν τους λέει ότι θα αντιμετωπίσει το χρέος. 

Δεν θα υπάρξει αντιμετώπιση του χρέους στην ουσία παρά κάποια μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και τίποτε άλλο.

Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος όπως είπε δεν δέχεται την οικουμενική όταν ξέρει ότι λόγω του μπόνους των 50 εδρών θα βρεθεί στις εκλογές να έχει περίπου 145 βουλευτές: “Δεν θα βρεθούν κάποιοι προδότες” όπως είπε “να συμπράξουν μαζί του για να κάνουν κυβέρνηση; Θα πάει με την Φώφη” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συμπράξει ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Λεβέντη και πριν τις εκλογές πάντως θα ανακοινώσει τις προθέσεις του ώστε να γνωρίζουν ξεκάθαρα οι ψηφοφόροι τη στάση που θα κρατήσει.

Ερωτηθείς για το αν στην περίπτωση που ο κ. Μητσοτάκης είναι πρώτος στις εκλογές , η Ένωση Κεντρώων θα τον βοηθήσει συνεργαζόμενη μαζί της, απάντησε: Δύσκολο να συνεργαστώ μαζί του αν κάνει υποχωρήσεις όπως το θέμα της απλής αναλογικής, τότε θα δούμε.

Για τον κ. Τσίπρα είπε ότι έχει ωριμάσει πολιτικά δεν είναι ο Τσίπρας του Γενάρη του 2015 αλλά είναι πιο ώριμος, αλλά ο ίδιος ο εξαδερφός του Γιώργος Τσίπρας, είπε ότι θα πρέπει να φύγουν τα βαρίδια απο το κόμμα, άρα θα κάνει εκλογές για να φύγουν. Ξεκαθάρισε ότι δεν βάζει “πλάτη” στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα γιατί φοβάται ότι θα τον εξαπατήσει: Και αν κάνει εκλογές μετά απο ένα μήνα; εγώ θα έχω ταυτιστεί μαζί του και θα με έχει χρησιμοποιήσει; ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στον κ. Καλογρίτσα λέγοντας ότι έκανε πίσω διότι του είχαν υποσχεθεί δυο τρεις άνθρωποι ότι θα βάλουν τα χρήματά τους αλλά μόλις είδαν ότι τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τον κ. Καλογρίτσα αυτοί έκαναν πίσω.

Στο θέμα της ηθικής και του πλεονεκτήματος του πρωθυπουργού ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως δεν το έχει χάσει ακόμη διότι “Έβαλε τους Νταβατζήδες να πληρώσουν” γιατί μέχρι τώρα δεν πλήρωναν τίποτα και έπαιρναν θαλασσοδάνεια. Είναι η πρώτη φορά που μπήκαν χρήματα στο ταμείο του κράτους, σημείωσε.

Ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε επίσης ότι στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική εκτός της ομογένειας, συνάντησε και υψηλούς αμερικανούς παράγοντες οι οποίοι του έθεσαν το θέμα της Οικουμενικής στην Ελλάδα. Αμερικανοί μας είπαν γιατί αντιδρούμε σε μια κυβέρνηση οικουμενική,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χωρίς αυτή δεν έρχονται επενδύσεις γιατί οι ξένοι φοβούνται ότι δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα. Αν γινόταν οικομενική κυβέρνηση για 3-4 χρόνια τότε οι επενδυτές θα επένδυαν τα χρήματά τους στην χώρα και δεν θα φοβόντουσαν μήπως πέσει η κυβέρνηση λόγω της μικρής πλειοψηφίας που διαθέτει σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.