ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Λεβέντης: «Δεν παραιτούμαι γιατί μου το ζήτησαν από την Εκκλησία»

Β. Λεβέντης: «Δεν παραιτούμαι γιατί μου το ζήτησαν από την Εκκλησία»

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής όπως είχε αναφέρει νωρίτερα στην εβδομάδα.

Του το ζήτησαν δυο ιεράρχες, εξηγεί, που δεν θέλουν να χαθεί η φωνή του από τη Βουλή και πλέον προβληματίζεται. Αλλά η οργή του παραμένει. Νιώθει σαν να βρίσκεται σε εχθρικό κτίριο μέσα στη Βουλή.

Πλέον ακόμα και η «καλημέρα» στον Αλ. Τσίπρα (αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη), λόγω τού νόμου για τη διόρθωση φύλου, είναι δύσκολη. Είναι ασέβεια, ο Βασίλης Λεβέντης, να λέει η κυρία Σπυράκη ότι οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα. Ασέβεια προς την Εκκλησία.

Όταν η συζήτηση έρχεται στους ομοφυλόφιλους ο Βασίλης Λεβέντης δείχνει πιο άνετος. Λιγότερο αυστηρός. «Έχω και φίλους» λέει «και συνεργάτες ομοφυλόφιλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά μετά προσθέτει: «Όσο δεν προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τους εξηγώ ότι είναι πάθος, είναι διαστροφή. Και οφείλουν να πατάξουν τα πάθη τους. Η Εκκλησία τους δίνει τα μέσα. Με τη μετάνοια…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.