Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί» (βίντεο)

Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί» (βίντεο)

Είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού, η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που κλήθηκε να σχολιάσει την συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέτις Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών. «Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του», είπε ο κύριος Λεβέντης.

«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του», πρόσθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο κύριος Λεβέντης, όταν συνομιλητής του στην συνέντευξη χαρακτήρισε την άποψή του για τις γυναίκες «οπισθοδρομική», απάντησε: «Η Μαρέβα (σσ. η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη) που δεν μιλάει είναι οπισθοδρομική;».

«Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και πρόσθεσε: «Κάποιοι παρέσυραν τον Τσίπρα σε βλακείες, θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη συνέντευξη».

«Η κυρία Τσίπρα, πώς λέγεται, ομολογεί το δράμα της», είπε ακόμα και απαντώντας στις αιτιάσεις πως το «κλαρί» είναι πολύ σκληρή έκφραση, είπε: «”Κλαρί” είναι μια γυναίκα να επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο του αντρός της, είναι “κλαρί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.