ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την σύσταση Εξεταστικής Εεπιτροπής για την Novartis ζητά η Ένωση Κεντρώων

Την σύσταση Εξεταστικής Εεπιτροπής για την Novartis ζητά η Ένωση Κεντρώων

Τη σύσταση Εξεταστικής Εεπιτροπής για την υπόθεση Novartis ζήτησε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Όπως υποστήριξε, «οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και ακόμα και να μην τα παίρνουν οι πολιτικοί, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι γίνεται».

Για να προσθέσει ότι «μία απόφαση δεν την ξέρει μόνο ένας υπουργός. Πρέπει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός. Μόνο αν κοιμάται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «εκ του τρόπου που αποδέχτηκε ο Ζάεφ τη διπλή ονομασία δείχνει ότι οι Έλληνες είμαστε ηλίθιοι» και επανέλαβε τη θέση του: «Έχουμε τρία κόμματα στην Ελλάδα που δίνουν το “Μακεδονία” με μεγάλη ευκολία. Το αρπάζει ο Σκοπιανός και το αποδέχεται. Ο άλλος ήθελε τη λέξη Μακεδονία. Όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία, μπορούν να επανέλθουν στα αλυτρωτικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.