Συνάντηση Β. Λεβέντη με τον πρέσβη της Παλαιστίνης (Φωτό)

Συνάντηση Β. Λεβέντη με τον πρέσβη της Παλαιστίνης (Φωτό)

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, συναντήθηκε σήμερα mε τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Marwan Emile Toubassi.

Η συζήτηση των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης με τον κ. Λεβέντη να μεταφέρει στον πρέσβη της Παλαιστίνης ότι «η Ένωση Κεντρώων αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση διεθνούς διάσκεψης για το Παλαιστινιακό, τα ισχύοντα ως προς τα σύνορα του 1967, όπου το παλαιστινιακό κράτος θα έχει τη δυτική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα, το δε Ισραήλ την ανατολική. Στα θέματα προσφύγων και εποίκων να ξεκινήσει διάλογος».

Επιπλέον, κ. Λεβέντης ζήτησε από τον Παλαιστίνιο πρέσβη στήριξη προς την Ελλάδα «στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ώστε να μη χρησιμοποιηθεί η λέξη Μακεδονία και πίεση προς την Τουρκία να σεβαστεί σύνορα και συνθήκες, να παύσει τις πτήσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων, καθώς και να παύσει την παρεμπόδιση άντλησης φυσικών πόρων στην κυπριακή ΑΟΖ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.