Β. Λεβέντης: «Ο Ερντογάν κάνει πείραμα με τους Έλληνες στρατιωτικούς, δεν θα τους δώσει πίσω»

Β. Λεβέντης: «Ο Ερντογάν κάνει πείραμα με τους Έλληνες στρατιωτικούς, δεν θα τους δώσει πίσω»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, έκανε λόγο για ηλιθιότητα κάποιων να στείλουν στον Έβρο μόνους τους δύο στρατιωτικούς που συνελήφθησαν την Πέμπτη 1η Μαρτίου και παραμένουν για 17η ημέρα κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης.

«Ο Ερντογάν κάνει πείραμα με τους δύο στρατιωτικούς, δεν θα τα δώσει πίσω τα παιδιά» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για τη Μακεδονία τονίζοντας με νόημα ότι «βγάζουμε πρωθυπουργό για να διαπραγματεύεται, όχι για να ξεπουλάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τέλος την επεισοδιακή του παρουσία στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ο Βασίλης Λεβέντης παρατήρησε ότι «δεν ήθελαν κριτική. Τα συνέδρια είναι σοβαρές συνάξεις, εκεί είχαν μέχρι και καραμούζες» ενώ ειδικά για τη Φώφη Γεννηματά τη χαρακτήρισε «δεκανίκι του Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.