«Κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο Β.Λεβέντης

«Κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο Β.Λεβέντης

Κλαδική” του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τα μέλη του Ρουβίκωνα ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ εκτίμησε πως οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις στο ΣΚΑΙ, πως «οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για να πετάξει έτσι την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η προδοσία έγινε από Τσίπρα και Κοτζιά στις Πρέσπες, τη στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη συμφωνία».

Ανέφερε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας απέφυγε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα κυβέρνηση, γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τον ρουβίκωνα λέγοντας χαρακτηριστικά «κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του Ρουβίκωνα. Τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας, το οποίο, δυστυχώς, αποδεχτήκαμε».

Για το θέμα των συντάξεων ο κ. Λεβέντης επισήμανε ότι «τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.