ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λεβέντης: «Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας. Δεν έχω καμία ευθύνη για τη φυγή βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων» (βίντεο)

Λεβέντης: «Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας. Δεν έχω καμία ευθύνη για τη φυγή βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων» (βίντεο)

Σχέδιο ανωμαλίας κατήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση άλλων δύο βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων.

«Φεύγουν βουλευτές που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας με εμπνευστή το περιβάλλον Μητσοτάκη που κοιμάται με εφιάλτη τον Λεβέντη. Εάν μπω στη Βουλή με 6-7% είναι εφιάλτης για τον Μητσοτάκη γιατί θα κρέμεται από μένα και τη Γεννηματά για κυβέρνηση» είπε ο κ. Λεβέντης στο ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν με τον βουλευτή Σαρίδη είπε ότι συζητήσαμε το θέμα του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και «μετά μου έστειλε τελεσίγραφο σε μένα και αυτό είναι απαράδεκτο. Εμείς του ζητήσαμε να παραδώσει την έδρα. Και μετά ήρθε ο άλλος βουλευτή, ο Φωκάς, και χωρίς να να δώσει εξήγηση είπε ότι δεν αντέχω άλλο».

«Ο Τσίπρας γιατί να μου το κάνει αυτό; Αφού τώρα χάνει. Το ανήθικο ήταν ότι πήρε τη Μεγαλοοικονόμου» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

«Το να αποστατήσεις χωρίς να δώσει την έδρα είναι ανήθικο» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω τώρα αν τους τάζουν κάτι».

Κατά τον ίδιο, πάντως, «δεν υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της κοινοβουλευτικής ομάδας» της Ένωσης Κεντρώων ενώ στην ερώτηση τι θα συμβεί αν χάσει τα κοινοβουλευτικά προνόμια ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε «ας τα χάσουμε και όλα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα, με ενδιαφέρει η χώρα. Όταν γίνεται ανωμαλία θα κοιτάξω την αντιπροεδρία; Αύριο το πρωί να τα χάσω όλα».

Ωστόσο ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «δεν έχω καμία ευθύνη. Απλά είμαι συνεπής και δεν διαπραγματεύομαι. Τρέμουν αυτό που είναι και θέλουν να πείσουν ότι είναι κεντρώοι και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και ο Γεννηματά».

«Έβαλα εννέα άσημους στη Βουλή και με πρόδωσαν οι τέσσερις. Και όλοι να φύγουν η ένωση κεντρώων θα ξαναμπει στη Βουλή. Έχω προσωπική σχέση με τους ψηφοφόρους μου, δεν φοβάμαι κανέναν που θα μου φύγει. Ούτε ψήφους μου έφεραν ούτε θα μου πάρουν».

«Η προίκα της Ένωσης Κεντρώων είναι τα μάτια του Λεβέντη. Θα πλησιάσουμε το 7-8% και θα ξεπεράσουμε το ΠΑΣΟΚ» προέβλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος εκτίμησε, τέλος, ότι θα υπάρξουν σύντομα εγκλογές γιατί «μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και το δημοψήφισμα στα Σκόπια θα γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες. Ο Τσίπρας θα πετάξει το μπαλάκι στον Μητσοτάκη γιατί θα διαλυθεί η ΝΔ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.