ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν θα επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα πετάξει τη μπάλα στη ΝΔ

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας δεν θα επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα πετάξει τη μπάλα στη ΝΔ

Ο Βασίλης Λεβέντης προβλέπει εκλογές τον Φεβρουάριο και μάλιστα διαβλέπει την παράταξη του εντός Βουλής με ποσοστά έκπληξη

Εκλογές τον Φεβρουάριο προέβλεψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ. Ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι «ο πρωθυπουργός θα πάρει απόφαση να μην επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες, έτσι ώστε να πετάξει τη μπάλα στο γήπεδο της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «η Ένωση Κεντρώων έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα», όμως, όπως είπε «το Σκοπιανό θα φέρει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις». Δήλωσε, επίσης, ότι «όλους τους τελευταίους μήνες αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ και από την Ευρώπη προσπαθούν να με μεταπείσουν στο θέμα των Σκοπίων, υποδεικνύοντάς μου να αλλάξω θέση και να στηρίξω τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Ο κάθε Ριχάρδος εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση»

Αναφορικά με την υπόθεση των ενεχυροδανειστών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Με εκπλήσσει ο τρόπος που έγινε και ερευνήθηκε η υπόθεση. Ο κάθε Ριχάρδος εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση και τα μνημόνια λιτότητας και έτσι βλέπουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο λαός να πηγαίνει και να δίνει ενέχυρο όλη την περιουσία του. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι υπόλογοι για αυτή την κατάσταση, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θέμα και να ωφεληθεί κομματικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το θέμα των δημοσκοπήσεων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι τα στοιχεία που έχει ο ίδιος στα χέρια του συντελούν στο γεγονός ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι στη Βουλή με ποσοστά έκπληξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.